Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De zaken lopen als een trein, er ligt geen enkel obstakel op je route, je weet wat je wilt en stelt geen al te hoge eisen. De resultaten zijn goed en leveren misschien ook direct geld op.

STIER 21-4 T/M 20-5

Ondanks een vervelend sfeertje, doe jij gewoon je werk en laat het allemaal langs je koude kleren afglijden. Probeer maar niet te veel op te vallen. Liefde: je verbeeldt je soms de gekste dingen, hou daar eens mee op.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Al vakantie? Venus zorgt ervoor dat je charme en sex-appeal bij sommigen inslaan als een bom. Prima als je single bent, maar in het andere geval kan je problemen verwachten.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Alles wat je doet is rendabel, maar het is nog geen oogsttijd. Liefde: Een fijne dag, je zorgen maken plaats voor levensvreu­gde. Mooi, want in je relaties is geen plaats voor spanningen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Op het werk is je energie je geheime wapen. Terwijl anderen al met hun hoofd bij de vakantie zijn, ga jij maar door. Ben echter zuinig op je krachten en blijf met beide voeten op de grond.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De invloed van Mars kan een schadelijk­e invloed hebben op je doen en laten. Je loopt misschien te hard van stapel bij een zaak die beter in alle rust geregeld kan worden. Trap dan op de rem.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Alle lichten staan op groen en het lijkt een bevredigen­de en afwisselen­de dag te worden. Misschien krijg je een voorstel waarmee je competenti­es beter uit de verf komen en dat ook financieel aantrekkel­ijk is.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Opgepast, zonder dat er aanleiding voor is krijg je misschien te maken met een controle. Geen paniek, zie het maar als een gelegenhei­d om je competenti­es te showen en laat zien dat je alles op orde hebt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Doel: het gesprek aangaan en samen te werken. Je steekt er niet alleen iets van op, maar krijgt ook de kans om je ideeën in te brengen. En bovendien doe je links en rechts nog wat tips op.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De dalende Maan heeft een vervelende uitwerking: roddels en vervelende opmerkinge­n bepalen de sfeer. Laat je daar niet door meesleuren! Liefde: Gelukkig gaat het thuis en in je relaties heel goed.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je hebt duidelijk gemaakt dat je doorzettin­gsvermogen enorm is en wordt er nu mogelijk voor beloond. Misschien doordat een van jouw stokpaardj­es van stal wordt gehaald, misschien door een bonus.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je werk komt op één, en je hebt je marsroute uitgestipp­eld. Omdat je precies weet wat je wilt, leg je gemakkelij­k relaties en knoop je contacten aan die weer nieuwe ideeën opleveren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium