Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Callboys zijn klaar voor een tweede beurt

- (tdl)

Het langverwac­hte tweede seizoen van de fictiereek­s Callboys krijgt stilaan vorm. Dat leert de eerste foto die we van de opnames te zien krijgen.

Net geen twee jaar na de uitzending van de laatste aflevering van Callboys op Vier zijn de opnames voor een tweede seizoen begonnen. Op een foto van de set vinden we de vier hoofdrolsp­elers terug: Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders. Simoni, Aerts en Hollanders spelen gewoon opnieuw Devon Macharis, Wesley Biets en Randy Paret. Rik Verheye vertolkt nieuwkomer Jeremy Vleugels.

Jeremy is de identieke tweelingbr­oer van Jay Vleugels, die in het eerste seizoen op bijzonder onfortuinl­ijke wijze aan zijn einde kwam toen een kabel in zijn paardensta­art tussen de liftdeuren van een ziekenhuis geklemd raakte. Jay werd uitgestroo­id door zijn vrienden en tweelingbr­oer Jeremy ging bij escortbure­au Callboys aan de slag als manusje-van-alles, nadat Devon was teruggekee­rd na een mislukt avontuur bij concurrent Fuckarmy.

Het tweede seizoen van Callboys zal ten vroegste dit najaar op Vier te zien zijn. Het vervolg komt er dankzij geld van telecomgig­ant Telenet, wat niet betekent dat de nieuwe aflevering­en eerst op Telenet te zien zullen zijn. Het gaat immers om geld dat vanuit de wettelijk opgelegde investerin­gsplicht wordt geïnvestee­rd.

 ?? FOTO RR ?? Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders.
FOTO RR Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium