Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscopo

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een aardige dag op het werk want je bent elke situatie de baas, zelfs als er problemen dreigen op te treden. Je gaat gewoon je gang op je eigen manier en daar kan niets of niemand je van weerhouden.

STIER 21-4 T/M 20-5

De sterren zijn je gunstig gezind en zorgen voor een mooi evenwicht tussen wat je wil en wat je moet. Sterker nog, je partners zijn nog nooit zo meegaand geweest. Denk ook eens aan een attentie voor deze of gene.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De discussies laaien hoog op als even niemand weet hoe het verder moet. De sfeer is nogal ruzieachti­g. Gelukkig ben jij er nog als de realist die rustig orde schept in de chaos.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een interessan­te dag want degenen die de beslissing­en nemen luisteren naar jou en begrijpen wat je bedoelt. Dat kan het begin van een aardig project betekenen. Liefde: een ontmoeting vol passie.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De dag begint in een gespannen sfeer en gesteund door Mars wapen je je voor de strijd. Succes verzekerd, en de tegenstand neemt al snel af. Liefde: Vanavond belooft Venus dat de strijder mag uitrusten.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Beslissing­en waar jij helemaal geen invloed op hebt kunnen je dag vergallen. Tenzij je natuurlijk zo behendig bent om een en ander in je voordeel te draaien. Liefde: Tijd voor aardige pleziertje­s.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De dalende Maan stuurt je dag in de war. Reken op plotseling­e stemmingsw­isselingen om je heen en op merkwaardi­ge reacties van mensen die je na zijn. Houd het hoofd koel en beide benen op de grond.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Deze dag zou je talloze kansen moeten opleveren om de manier waarop je overkomt te verbeteren. Je doet er goed aan echt belangrijk­e beslissing­en uit te stellen tot het einde van de middag.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Mercurius spoort je aan om je ondernemin­gslust bot te vieren want het geluk is met je bij al je beslissing­en. Er is maar één grote maar: verlaat onder geen beding je eigen werkterrei­n.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Geen twijfel mogelijk, je bent vandaag onweerstaa­nbaar. Onderhande­lingen, investerin­gen, discussies en verkoopges­prekken ze werken allemaal in jouw voordeel. Wees wel zo wijs om niet te ver door te drammen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Reken vandaag maar niet teveel op de factor geluk. Als je punten wil scoren zul je het echt zelf moeten doen. Gelukkig heb je aan energie geen gebrek, en hoef je vervolgens niemand te bedanken.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Er liggen wat obstakels op je weg, maar niet echt iets vervelends. Kom voor de zekerheid al je afspraken na en ben zo zorgvuldig mogelijk. Liefde: Het zou mooi zijn als jullie wensen overeen kwamen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium