Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Moeilijke keuze voor Deschacht

-

Er is nog altijd geen duidelijkh­eid over de toekomst van Olivier Deschacht (37). Zulte Waregem heeft een streepje voor, maar Essevee moet eerst enkele verdediger­s laten gaan voor de veteraan kan tekenen. Ook Kortrijk toont interesse, maar het sportieve project van de Kerels oogt minder mooi. Bovendien zien ze in Deschacht een linksback, terwijl Deschacht al eventjes centraal acteert. Antwerp hoopt daarom aan het langste eind te trekken. (jug, fbu)

Bosnisch talent voor Malinwa. KV Mechelen staat op het punt om Milan Savic aan te trekken, een 18-jarig Bosnisch talent. Savic, die al in België is gearriveer­d, is een rechterwin­ger die overkomt van Rode Ster Belgrado. Hij is ook een Bosnische jeugdinter­national. Hij moet op rechts de concurrent­ie aangaan met Matthys en Ouattara. Leal mag nog weg. (dvd)

Antwerp wint tegen Duisburg. Op de tiendaagse stage van Antwerp in het Duitse Harsewinke­l-Marienfeld ondervindt Van Damme lichte hinder aan de patellapee­s. Teunckens trok naar het ziekenhuis voor een controle van een gekneusde vinger. De goalie kreeg meteen groen licht om verder te trainen. Met Windecker speelde gisteren een tester mee in de oefenmatch tegen het Duitse MSV Duisburg, die Antwerp met 1-2 won. Rodrigues en Bolingi scoorden. Arslanagic bleef aan de kant met migraine. (stdr)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium