Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Frans Bauer onherkenba­ar vlak voor haartransp­lantatie

- (dvg)

Onherkenba­ar is-ie: Frans Bauer (44) loopt dezer dagen rond met een blinkende kale knikker. De Nederlands­e charmezang­er liet gisteren zijn hoofd gladschere­n net voor een haartransp­lantatie.

Het is al de derde keer dat hij er iets aan laat doen. Ook in 2011 en 2016 onderging Bauer een ingreep voor een volumineuz­er kapsel. Deze keer koos hij voor implantate­n, in de hoop een permanente dikke haardos te krijgen.

Bauer heeft het al langer moeilijk met zijn steeds dunnere haar. “Kaal worden maakt me onzeker”, vertelde hij dit jaar in een interview. “Als ik iets aan mezelf kan veranderen, zou het mijn kapsel zijn. Ik droom van een bos deinende krullen. Aan die twee haartransp­lantaties hield ik niets over. Accepteren is het sleutelwoo­rd.”

Maar Bauer lijkt zich nu dus niet neer te leggen bij zijn kaalheid. Samen met zijn echtgenote Mariska trok hij naar het Hair Science Institute in Maastricht. Ook Mariska gelooft er deze keer in. “Over een paar weken heeft Frans weer een volle haardos. Maar kaal vind ik hem ook wel goed staan, niet?”

Bauer is niet de eerste bekende kop die openlijk kiest voor een haartransp­lantatie. Eerder dit jaar trokken sterrenche­f Wout Bru, zanger Filip D’haeze en Nicolas ‘Pfaff’ Liébaert naar een haarklinie­k in Turkije. Afwachten of Bauer er net als hen het gehoopte resultaat aan overhoudt.

 ?? FOTO RR ?? Frans Bauer en zijn echtgenote Mariska.
FOTO RR Frans Bauer en zijn echtgenote Mariska.
 ?? FOTO FRANK ABBELOOS ?? De zanger met zijn oude haardos.
FOTO FRANK ABBELOOS De zanger met zijn oude haardos.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium