Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Vier lust nog pap van ‘#hetisingew­ikkeld’

- (tove)

Er komt een tweede seizoen van

#hetisingew­ikkeld, de fictiereek­s waarin Ann Miller en Ben Segers een koppel spelen dat uiteengaat, maar in hetzelfde huis blijft wonen. Het vervolg is wel pas voor 2019.

Voor het eerste seizoen van de serie #hetisingew­ikkeld haalde Vier de mosterd in Scandinavi­ë, bij het

Deense Bedre Skilt end Aldrig (in het Engels Splitting up Together).

In onze versie maakten we kennis met Lien (Ann Miller) en Peter (Ben Segers). Een koppel met twee kinderen dat uit elkaar was gegroeid. Lien nam de moedige beslissing om te scheiden en uiteindeli­jk legde Peter zich daarbij neer. Toch wilden ze de kinderen zo veel mogelijk ontzien en namen ze de opmerkelij­ke beslissing om de ene week één iemand met de kinderen in hun huis te laten wonen, terwijl de andere partij haar intrek nam in een miniappart­ement in de kelder. Dat leverde interessan­te complicati­es op.

Bij Vier bevestigen ze de plannen voor een vervolg. “We zitten nog volop in de schrijffas­e van het tweede seizoen”, zegt Barbara Sa-

lomon van Vier. “De scenario’s worden geschreven door Lenny Van Wesemael (de vrouw van Ben

Segers, red.) en Geert Verbanck. Ze schreven ook samen Lenny’s speelfilmd­ebuut Café Derby. We overlegden met de Deense schrijvers van Splitting up Together, maar zij schrijven niet mee aan de scenario’s. Het tweede seizoen is dus geen remake en van volledig Vlaamse makelij.”

In het eerste seizoen doken ook Lize Feryn, Bert Haelvoet, Els Olaerts, Johny Voners, Bill Barberis en Kristine Van Pellicom op. Wie terugkeert, is nog onduidelij­k. Het eerste seizoen deed het verrassend goed met zo’n 425.000 kijkers. De opnames van het tweede seizoen zijn gepland voor het voorjaar van 2019.

 ?? FOTO GREETJE VAN BUGGENHOUT ?? Ann Miller en Ben Segers.
FOTO GREETJE VAN BUGGENHOUT Ann Miller en Ben Segers.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium