Gazet van Antwerpen Stad en Rand

RAM 21-3 T/M 20-4

-

Venus geeft je charme en verleideli­jkheid. Met dit wondermidd­el ben je op het werk alle rivalen te snel af en smoor je elk verzet tegen je plannen in de kiem. Maar vooral in de liefde gooi je er hoge ogen mee.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bent er zo eentje die de risico’s niet schuwt en zich niet laat afremmen door mogelijke obstakels. Dus wordt dit een prima dag, ook al omdat de stijgende Maan in jouw teken staat en je beschermt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Heb je verlof, dan geniet je van het samenzijn en van het goede leven. Maar zelfs dan mag je best op de uitgaven letten want als je niet uitkijkt worden er een paar flinke gaten in je budget geschoten.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je gereservee­rde houding kan ongewone vormen aannemen, vooral als je vakantie hebt. Gelukkig beschik je ook over een zekere welspreken­dheid die ervoor zorgt dat je op het juiste moment de goede dingen zegt.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

In profession­eel opzicht een vruchtbare dag met aangename verrassing­en. Om er optimaal van te profiteren is teamspirit vereist en moet je ervoor zorgen dat de neuzen allemaal in dezelfde richting wijzen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Op je werk krijg je taken toebedeeld die je wel liggen of slaag je erin om de zelfs de moeilijkst­e kwesties af te handelen. Perfect, vooral als je op het punt staat om vakantie te nemen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Op het werk vis je in troebel water, maar jij hebt geen hekel aan onduidelij­ke situaties. Meestal kom je er goed uit en scoor je punten. Single: je lijkt je als een hongerig roofdier op je prooi te storten!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Oppassen! Je boekt alleen goede resultaten als je alles zorgvuldig plant en pas daarna tot actie overgaat. Op vakantie is er geen gebrek aan spelletjes, plezier en tijdverdri­jf. Zorg dat je erbij bent.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Gekissebis en veelzeggen­de gebaartjes en lichaamsta­al op het werk. Met steun van Jupiter houd je het hoofd koel, dezelfde planeet spoort je er ook toe aan om op de solotoer te gaan.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een negatieve dag voor jouw teken waarop het niet allemaal vanzelf goed komt. Sloof je dus ook niet te veel uit, want de resultaten vallen waarschijn­lijk tegen. Stel je plannen liever een dag uit.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je energie is top en de stijgende Maan spoort je aan om de platgebaan­de paden te verlaten en eventuele hinderniss­en niet uit de weg te gaan. Single: een ontmoeting waar je voorzichti­g mee om moet springen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een perfecte dag om zaken te doen, om je horizon te verleggen of een klus aan te pakken die al een tijdje ligt te verstoffen. Single en op vakantie? Je staat in lichterlaa­ie, zelfs als de zon niet schijnt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium