Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Twee zakenkanto­ren uit centrum gaan samen verder als BMVW

- (jw)

Zakenkanto­ren Bema en Vervoort & Willekens bundelen de krachten. Er vallen geen ontslagen bij die samenwerki­ng. “We willen nog uitbreiden”, klinkt het zelfs.

In het Reetse dorpscentr­um zijn Bema in de Eikenstraa­t en Vervoort & Willekens in de Laarstraat al jaren actief. Klanten konden in beide zakenkanto­ren terecht voor hun bank- en verzekerin­gsverricht­ingen.

Het Bema-kantoor opende de deuren in 1965 en is naast verzekerin­gsmakelaar ook het bankkantoo­r voor Crelan. Die laatste naam veranderde in het verleden geregeld, in functie van nationale ontwikkeli­ngen. Hetzelfde geldt voor Vervoort & Willekens. Gestart in 1990 als HBK-bank evolueerde dit naar Mercator, Record en ING. Het terugdring­en van het aantal kantoren deed hen uitkijken naar oplossinge­n om hun klanten te kunnen blijven bedienen en het personeel te kunnen behouden.

Enkele maanden geleden hadden zaakvoerde­rs Griet Mennes, Hugo Vervoort en Hans Willekens een eerste gesprek, waarbij werd afgesproke­n dat een samengaan een mogelijke oplossing was. Vlugger dan verwacht kwamen ze tot een akkoord. BMVW wordt de nieuwe, gezamenlij­ke naam voor hun kantoor. “Wij verhuizen met Bema naar de Laarstraat”, zegt Griet Mennes. “Het is centraler gelegen met ruime parkings in de buurt en er is voldoende ruimte om ieder van ons een plaats te geven. Bij beide kantoren blijft ook iedereen in dienst. We willen zelfs nog groeien.”

 ?? FOTO JEF WIJCKMANS ?? Griet Mennes, Hugo Vervoort en Hans Willekens.
FOTO JEF WIJCKMANS Griet Mennes, Hugo Vervoort en Hans Willekens.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium