Gazet van Antwerpen Stad en Rand

HOROSCOOP RAM 21-3 T/M 20-4

-

Nu de zaken allemaal op vakantiete­mpo gaan, heb je de gelegenhei­d om ideeën voor de langere termijn op te pakken. Heb je verlof, dan probeer je het iedereen naar de zin te maken, iets dat lang niet gemakkelij­k is.

STIER 21-4 T/M 20-5

Op je werk krijg je de kans om een project aan te zwengelen. Heb je vakantie dan sta je versteld van het lef waarmee je partner kennelijk is uitgerust. En je bent niet de enige die verbaasd is.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een bijzondere dag. Het ziet ernaar uit dat je met een project reuzenstap­pen vooruit maakt. Op vakantie regelt je partner het helemaal, precies zoals jij het wilt, en tot diep in de nacht.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De zomerse rust op het werk bevalt je helemaal niet. Toch zul je het moeten accepteren en nu even wat kalmer aan moeten doen. Relax, straks heb je weer al je energie nodig.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Neem je verantwoor­delijkheid als bepaalde zaken aan je aandacht zijn ontsnapt, morgen komt het allemaal in orde. Idem als je op vakantie bent, maar daar heb je meer reden tot ongerusthe­id.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Dacht je dat in juli al het werk zo’n beetje tot stilstand kwam? Vergeet het maar! Er komt een mooie kans voorbij die je aanspoort om alles uit jezelf te persen en je grenzen te verleggen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Verrassing! Er lijkt zich een fantastisc­he kans aan te dienen, maar wel eentje van het type ‘mission impossible’. Ga er pas op in als je zeker weet dat het spel eerlijk wordt gespeeld.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Op het werk zit het misschien even niet mee, maar toch moet je proberen positief te blijven. Doe mee, maar blijf trouw aan je principes. Single, je lijkt een bij die van de ene naar de andere bloem vliegt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Als je je positief opstelt, kan niets je vandaag afremmen. De sterren zorgen ervoor dat je het allemaal helder ziet zodat je de juiste keuzes maakt. Liefde: Eendracht en harmonie.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De enige manier om vooruit te komen is teamwerk. Daarnaast zul je af en toe wat water bij de wijn moeten doen als je bij de winnaars wil horen. Op vakantie is diezelfde instelling nodig om vrienden te maken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Mars, synoniem voor kracht en ambitie, is actief in Waterman. Dat maakt dat je dynamisch, ondernemen­d en soms zelfs wat overmoedig te werk gaat bij alles wat je doet.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een negatieve dag waarop je te maken krijgt met kritiek en geruchten. Toch hoef je je geen zorgen te maken, want het berust allemaal op kletspraat waar je zó de vloer mee aanveegt. Daarnaast kan je rekenen op je lief.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium