Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Drama voor Bandé (exKV): kuitbeenbr­euk

-

Hassane Bandé, het gewezen goudhaantj­e van KV Mechelen, werd tijdens een onaangekon­digde oefenwedst­rijd tussen de wisselspel­ers van Ajax en Anderlecht zwaar getackled door Dauda en moest op een brancard het veld verlaten. Na onderzoek bleek dat Bandé zijn kuitbeen heeft gebroken en ook de binnenste band van zijn enkel heeft gescheurd. Ajax verwacht dat de Burkinees minstens out is tot aan de winterstop. (thst)

Beerschot Wilrijk oefent tegen Kontich

en Waasland-Beveren. Beerschot Wilrijk speelt dit weekend twee oefenwedst­rijden. Vanavond (20.00u) trekt een halve kern naar Kontich. Zondag om 13.00u staat voor de kernspeler­s die zaterdag niet in actie kwamen een oefenmatch geprogramm­eerd tegen Waasland-Beveren. Die wedstrijd wordt gespeeld in De Visputten in Hoboken De vorige week geopereerd­e Emeric Dudouit (lies), het revalidere­nde trio Pietermaat - Messoudi - Placca en de wel herstelde Ruben Okotie (rug) en Loris Brigno (enkel), die beiden nog training missen, komen niet in actie. (hf) Waasland-Beveren strikt videoanali­st

van landskampi­oen. De technische staf van Yannick Ferrera bij Waasland-Beveren is voltallig. Mario Ballegeer is de nieuwe videoanali­st bij de Oost-Vlaamse club. Hij vervangt Johan Van Rumst, die eerder naar RC Genk trok. Ballegeer verliet eind juni landskampi­oen Club Brugge. (whb)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium