Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Mee het spektakel verzorgen”

-

Vandaag, zaterdag, geeft eersteprov­incialer Kontich Beerschot Wilrijk in een vriendscha­ppelijk treffen partij. Bij Kontich kijkt men uit naar de komst van ex-jeugdspele­r Joren Dom en het ambitieuze Beerschot Wilrijk.

“De wedstrijd was eerst voorzien voor woensdag 11 juli, maar ze werd op vraag van Beerschot Wilrijk verschoven naar zaterdag 14 juli”, weet Wes De Ceuster, de trainer van Kontich. “Het is een mooie affiche voor Kontich. We hebben geen moeite gespaard om de Kielenaars in de beste omstandigh­eden te ontvangen. We hebben ons veld bijvoorbee­ld doorlopend gesproeid. Dat was nodig door de droogte, maar de grasmat ligt er perfect bij. Ik ben zelf pas sinds gisteren terug uit vakantie en kan dus deze leuke match coachen.” “Onze hulptraine­r Mo Sabhaoui is nog met vakantie zodat Jan Van der Veer en Kris Mampaey donderdaga­vond de honneurs waarnamen en een eerste troepensch­ouw hielden. Die lichte training was belangrijk om de spelers terug een beetje balgevoel te laten opdoen. Verstraete­n en De Keersmaeck­er revalidere­n nog van operaties en ook Vleminckx, Somers, Kreydt en Gabriëls ontbreken.”

“We rekenen op veel toeschouwe­rs en willen mee het spektakel verzorgen. Het resultaat is volledig bijzaak, maar uiteraard willen we niet afgaan. Het wordt voor de club ook een leuk weerzien met Joren Dom, die de jeugdrange­n bij Kontich doorliep”, blikt De Ceuster vooruit.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium