Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Alle ogen gericht op Morgane Van Den Berghe en Gianni Moschella

Sterk bezet Belgian Circuittoe­rnooi van TC Gym nadert zijn ontknoping

-

Hoogspanni­ng dit weekend op TC Gym in Schoten en Sporting Hove. De criteriumt­oernooien kennen er dit weekend hun apotheose. Het is vooral uitkijken naar de eerste reeksen van beide toernooien, die meetellen voor het Belgian Circuit.

Al zijn ze dit weekend niet alleen in TC Gym en Sporting Hove aan de finales toe. Ook de toernooien van Royal Antwerp TC (Wommelgem), KTC Schoten, TC Ten Hoeve (Wommelgem) en TC Rozenhof (Essen) naderen hun ontknoping.

Toch blijven de toernooien van TC Gym en Sporting Hove erboven steken. Vooral door de eerste reeksen, die meetellen voor het Belgian Circuit.

In Sporting Hove is het bij de vrouwen 1 onder meer uitkijken naar Morgane Van Den Berghe van TC Gym. Bij de mannen 1 zijn de meeste ogen gericht op Gianni Moschella van TC Ter Linden uit Edegem. Naast dat tweetal doen ook Philipp De Vetter (TC Beckhand Beveren) en Arnaud Destrebecq (Vautour TC uit Doornik) bij de mannen mee. Bij de vrouwen staan ook nog Elyne Boeykens (TC Gym Schoten), Vicky Van De Peer (TC Forest Hills Wommelgem), Charlotte Swaans (TC Lovanium Leuven) en Klaartje Liebens (TC Wimbledon) op de affiche. In totaal is al dat geweld goed voor liefst 31 inschrijvi­ngen bij de mannen en 28 bij de vrouwen.

“Naast kwantiteit is er dus ook veel kwaliteit aanwezig op ons toernooi”, zegt Kevin Beyens van TC Gym in Schoten. “Ook het weer zat de hele week mee. Hopelijk blijft dat ook dit weekend het geval en kunnen we in schoonheid eindigen.”

Vandaag vatten in de stad Antwerpen onder meer de criteriumt­oernooien op TC Laagland (Merksem), Koninklijk­e TC Nova (Schoten) en TC Linkeroeve­r (Antwerpen) aan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium