Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Koppel op de planken trouwt later in het echt

Oswald (49) en Christel (55), 14 februari 2015

-

Fictie en realiteit liggen vaak niet ver uit elkaar. Oswald de Bedaf (49) en Christel de Lessine (55) uit Mortsel leerden elkaar kennen in het Atelierthe­ater in Deurne. Voor een theaterstu­k moesten ze een koppel spelen, en van ’t één kwam het ander.

Oswald de Bedaf (49) en Christel de Lessine (55) kennen elkaar al jaren via het Atelierthe­ater, een toneelvere­niging in Deurne-Zuid. Toch was het pas toen ze een koppel moesten spelen in een toneelstuk dat de vriendscha­p plaats maakte voor de liefde. “Sinds 2013 zijn we een koppel”, vertellen Oswald en Christel. “In 2015 hebben we besloten om te trouwen, op Valentijn, 14 februari. Dat viel toen op een zaterdag, dus dat kwam perfect uit”, zegt Oswald. “Alles viel in zijn plooi.”

Voor Christel is het haar tweede huwelijk. “Maar dat hield me zeker niet tegen”, zegt ze.

“Vrouwen en trouwen, het blijft toch iets speciaals, he”, vult Oswald aan. “We hebben toen ook een huisje gekocht in Mortsel, dat we tot ‘ons paleis’ hebben omgedoopt. Dus wilden we ook heel graag in een echt kasteel trouwen, en daarom zijn we in het Rivierenho­f in Deurne uitgekomen.”

“We zijn allebei opgegroeid in DeurneZuid”, vertelt Christel. “Het Rivierenho­f was onze tuin, zeg maar. De keuze was dus snel gemaakt.”

“En het geeft toch een bepaald cachet, niet?”, zegt Oswald. “Het straalt iets bijzonders uit. We hadden ook een jazzbandje geregeld en dat schepte een erg warme en gezellige sfeer. Daarom wilden we ook onze trouwfoto’s in het park maken.”

Christel de Lessine

“We zijn opgegroeid in Deurne-Zuid, het Rivierenho­f is onze tuin.”

 ?? FOTO RR ?? Oswald en Christel op 14 februari 2015.
FOTO RR Oswald en Christel op 14 februari 2015.
 ?? FOTO PATRICK DE ROO ?? Oswald en Christel nu.
FOTO PATRICK DE ROO Oswald en Christel nu.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium