Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Getrouwd op de dag dat we tien jaar samen waren”

Nick (29) en Ellen (28), 30 juni 2018

-

Nick Van Waes (29) en Ellen Danckaert (28) uit Deurne hebben elkaar het jawoord gegeven, dag op dag tien jaar nadat ze een koppel waren geworden. “Dan moest ik maar één datum onthouden”, lacht Nick.

Een feestje van een gemeenscha­ppelijk vriend bracht Nick Van Waes (29) en Ellen Danckaert (28) samen. Een aantal dates later was het koekenbak. “Sinds 30 juni 2008 zijn wij een koppel”, vertelt Ellen. “Exact tien jaar later, op 30 juni 2018 zijn we getrouwd. Die dag viel op een zaterdag, dus dat kwam heel goed uit.”

“En het was ook erg gemakkelij­k”, vult Nick aan. “Want zo moet ik maar één datum onthouden.”

Ellen en Nick wilden sowieso trouwen, maar het aanzoek kwam toch als een verrassing voor Ellen. “Op een dag moest hij werken”, vertelt ze. “Maar in het geheim had hij een hotel geboekt, waar hij op de knieën is gegaan en mij ten huwelijk heeft gevraagd. We zijn dan getrouwd in het districtsh­uis van Deurne, tegenover het Rivierenho­f en hebben in het park onze receptie gegeven met een rondrijden­de cavabar.”

“Daarna hebben we geluncht in het kasteel”, zegt Nick. “Onze huwelijksf­oto’s hebben we in de rozentuin genomen. Dat heeft toch iets romantisch en fotogeniek.” Het pasgetrouw­de stel heeft net zijn huwelijksr­eis achter de rug in de Verenigde Staten. “We zijn van Washington doorgereis­d naar Philadelph­ia, New York en Boston”, zegt Nick. “Vrijdag zijn thuisgekom­en en hoewel het erg warm was op vakantie, was het toch schrikken van de temperatur­en hier.”

En hoe het getrouwde leven hen bevalt? “Als dat alleen op verlof gaan betekent, dan zal ik er snel aan gewend geraken”, lacht Ellen. “Maar na tien jaar samenzijn, voelen we ons niet plots heel anders.” “Ik moest enkel wat wennen aan het dragen van een ring”, vult Nick aan. “Maar dat begint meer en meer te gaan.”

 ?? FOTO JOKE DE NEF ?? Nick en Ellen op 30 juni.
FOTO JOKE DE NEF Nick en Ellen op 30 juni.
 ?? FOTO PATRICK DE ROO ?? Nick en Ellen nu.
FOTO PATRICK DE ROO Nick en Ellen nu.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium