Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Wij zijn nooit echt trouwers geweest”

Bram (33) en Isabel (33), 10 september 2016

-

Voor romantisch­e zielen is de rozentuin in het Rivierenho­f geen onbekend terrein. Ook niet voor Bram Gerits (33) en Isabel Slootmaeke­rs (33) uit Berchem, die er hun huwelijksf­oto’s lieten maken.

Bram Gerits (33) en Isabel Slootmaeke­rs (33) uit Berchem leerden elkaar kennen via gemeenscha­ppelijke vrienden. “De vriend van mijn huisgenote in Brussel woonde in Limburg samen met Bram”, vertelt Isabel. “En op een housewarmi­ng kwamen we elkaar tegen. Dat was in 2012. Op 10 september 2016 zijn we getrouwd.”

“Al zijn we nooit echt trouwers geweest”, gaat Isabel verder. “Maar op vakantie is Bram duidelijk geïnspiree­rd geraakt op het trouwfeest van een vriend. Na dat feest zijn we doorgereis­d naar Sri Lanka en heeft hij, zonder dat ik het wist, een ring gekocht. We zaten aan het water, op een muurtje, een erg mooie en unieke setting. En toen vroeg hij mij ten huwelijk. Ik had het totaal niet zien aankomen, maar ik heb wel ja gezegd natuurlijk.” Voor het trouwfeest ging het koppel het niet zo ver zoeken, maar viel hun oog op het Rivierenho­f in Deurne. “We hadden een duidelijk idee”, zegt Isabel. “We wilden iets doen met foodtrucks en dus moesten we op zoek naar een locatie, zonder vaste catering: het kasteel Rivierenho­f. De foodtrucks stonden in een cirkel opgesteld, wat het erg gezellig maakte. We wilden een losse sfeer, geen vaste tafels en heel casual. En dat is zeker gelukt.” Voor de foto’s trok het koppel naar de rozentuin. “Een bijzondere plek”, aldus Isabel. “En dus ook heel mooie foto’s.”

 ?? FOTO NICK WEERTS ?? Bram en Isabel op 10 september 2016.
FOTO NICK WEERTS Bram en Isabel op 10 september 2016.
 ?? FOTO PATRICK DE ROO ?? Bram en Isabel nu.
FOTO PATRICK DE ROO Bram en Isabel nu.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium