Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Met z’n tweetjes, en vooral op vakantie, overschrij­d je grenzen en niet alleen die tussen landen. Single: Venus belooft iets over een bijzondere ontmoeting. Voorzichti­g als je de weg op moet!

STIER 21-4 T/M 20-5

Als er spanningen waren, dan zorgen de sterren nu voor wat opluchting en dat je je weer wat dichter bij je partner kunt ophouden. Single: Je streeft twee doelen tegelijk na... met succes!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Als je single bent kun je rekenen op een aardige ontmoeting. Maar opgelet. Invloeden van de Volle Maan maken dat je de situatie misschien verkeerd inschat of dat je deze persoon te veel ophemelt.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Als je single bent heeft iemand misschien een gevoelige snaar bij je geraakt en je hebt de indruk dat dat wel eens wederzijds zou kunnen zijn. Maar hoe moet het nu verder met je ‘gewone’ vriendscha­ppen?

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single, je lijkt je te vaak stil te blijven staan bij tegenslage­n die je hebt meegemaakt. Misschien ben je bang dezelfde fouten te maken net nu een echte zielsverwa­nt je pad kruist. Kop op!

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Als je dacht dat je je partner helemaal kende, staat je nog een verrassing te wachten. Niet alleen blijkt er sprake te zijn van een enorme fantasie, die wordt ook nog eens in praktijk omgezet.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een dag in het teken van de efficiency. Samen met je partner ga je concrete problemen te lijf om er in een mum van tijd korte metten mee te maken. Single: Venus bevrijdt je van de angst om je te binden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Venus herinnert je aan iets dat je iets min of meer vergeten was: je partner. Ga op herontdekk­ingsreis! Ben je single dan kan een persoon je pad kruisen, die graag een eindje met je mee gaat.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je zit eerste rang als het gaat om de gunsten van Venus. Geen probleem als je de banden met je geliefde nog wat strakker wil aanhalen. Single, mogelijk beleef je een avontuurtj­e dat langer dan een dag duurt.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Als je op vakantie bent, zul je nieuwe terreinen kunnen ontdekken. Niet alleen in de natuur, maar ook in je relatie, waar Venus een plekje voor jullie heeft bereid in de zevende hemel!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je omgeving weet er een vrolijke boel van te maken en allemaal om jou een plezier te doen. Als je single bent kunnen flirts van het genre ‘smeulend strovuurtj­e’ voor aangename uren zorgen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je komt in de verleiding om de handen uit de mouwen te steken, maar hebt ook rust nodig. Je slaagt erin om die tegenstrij­digheden op te lossen, in ieder geval vandaag.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium