Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Josje Huisman maakt zwangersch­ap bekend

Ex-zangeres K3 krijgt eerste kindje met Nederlands­e vriend

- DENNIS VAN GOETHEM

Aan haar buikje te zien deed ze er alles aan om het nieuws de eerste weken te verzwijgen, maar gisteren maakte ze het zelf bekend: Josje Huisman (32) is zwanger. Voor het ex-K3’tje en haar vriend Cle Gyimah is het hun eerste kindje.

Een brede glimlach, een ruimzitten­d hemd, maar vooral: een opvallend bol buikje. De foto die Josje Huisman gisteren met de wereld deelde, laat weinig aan de verbeeldin­g over. De Nederlands­e is al enkele weken stralend zwanger en besloot gisteren dat iedereen het mag weten.

“Ik ben zo blij om te melden dat we een kindje verwachten”, schrijft ze. “De bevalling is uitgereken­d voor eind dit jaar.” De trotse papa is Josjes vriend, Cle Gyimah. Voor beiden wordt het hun eerste kindje. De twee leerden elkaar pas vorig jaar kennen, maar duiken sindsdien vaak op in het openbaar en gaan geregeld samen op reis. En dat ondanks de drukke agenda van Cle. Hij is een 27-jarige Nederlande­r met Ghanese roots, werkt als artdirecto­r en runt in Amsterdam zijn eigen bedrijf Very Rare Agency, dat video- en fotoreport­ages maakt. Ook hielp hij het onlinemaga­zine

Ballinnn’ oprichten, dat zich vooral richt op lifestyle voor mannen. En tussendoor werkt hij nog als muziekprod­ucent en dj.

Ook Josje heeft er drukke tijden op zitten. Na haar afscheid van K3 in 2015 bracht ze haar eigen boek Dresscode Josje op de markt, dook ze op in Liefde voor Muziek en

Boxing Stars, én was ze een jaar lang jurylid in The Voice Kids. Haar solocarriè­re als zangeres liep minder vlot: de twee singles Gasolina en Springstof braken geen potten.

Rust gevonden

Nu ze samen met Cle een kindje verwacht, lijkt Josje zich definitief te settelen. Sinds haar overwinnin­g in K2 zoekt K3 in 2009 bouwde ze een turbulent liefdeslev­en op. Ze had relaties met Gert Verhulst, Kevin Janssens en de Nederlands­e acteur Johnny de Mol, bekend van Crimi Clowns. Maar bij Cle heeft ze rust gevonden. “Ik geef niet graag interviews over hem”, zei Josje vorig jaar nog. “Zeker omdat hij geen Bekende Nederlande­r is. Natuurlijk zou ik het liefst van al honderduit over hem babbelen, maar sommige dingen hou ik liever voor mezelf. Ik ben wel heel erg gelukkig met Cle.”

Al die tijd bleef Josje in Antwerpen wonen, terwijl Cle in Amsterdam zat. “Na acht jaar ben ik een halve Vlaamse”, aldus Josje. “Ik weet niet meer waar ik thuishoor, ik zit een beetje tussen de beide landen in. Cle en ik zoeken elkaar op bij elkaar thuis. Misschien gaan we samen ergens helemaal anders wonen, wie weet. In elk geval zijn er nog geen concrete verhuispla­nnen.”

Nu er in de winter een kleine spruit aankomt, lijkt dat alleszins te zullen veranderen.

 ?? FOTO RR ?? Josje Huisman deelt het nieuws met een foto van haar buikje op Instagram.
FOTO RR Josje Huisman deelt het nieuws met een foto van haar buikje op Instagram.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium