Gazet van Antwerpen Stad en Rand

SUPERFAN CAROLIEN (51)

“Zolang Brooke meedoet, blijf ik kijken”

- (dvg)

Ook bij Carolien Krijnen uit Antwerpen sneed het nieuws over het verdwijnen van Mooi en Meedogenlo­os diep. Al drie jaar geleden, toen Vijf Mooi en Meedogenlo­os schrapte, startte ze een Facebookpa­gina om de reeks op het scherm te houden.

“Fox zegt dat er weinig reactie was, maar dat klopt niet. Online hebben duizenden fans geklaagd. Ik neem het Fox niet kwalijk dat ze Mooi en Meedogenlo­os stopzetten, maar ze hebben de beslissing wel erg overhaast genomen. Nu moet ik plots op zoek naar een oplossing. Op France 2 kan ik nog kijken, maar daar wordt alles gedubd en lopen ze maanden voor. Via Amerikaans­e sites kan je streamen, maar daar lopen ze tweeënhalf jaar voor. En voor een computersc­herm is niet zo gezellig als voor de tv in je luie zetel.”

“Ik zit met de handen in het haar, ja. Mooi

en Meedogenlo­os is mijn dagelijkse halfuurtje in een fantasiewe­reld. De scenario’s zijn over the top, maar zo zet ik mijn verstand even op nul. Ik kijk al sinds ik op mijn 24ste alleen ging wonen. Toen had ik geen geld voor kabeltelev­isie en ontving ik via een antenne alleen de BRT. Zo ben ik erin gezogen. Ik heb intussen ook een persoonlij­ke band met de reeks. Enkele jaren geleden liep ik Ronn Moss (acteur die Ridge Forrester vertolkt, red.) tegen het lijf en raakten we aan de babbel. Daarna gingen we enkele keren op restaurant, samen met mijn man en zijn vrouw. Via Instagram houden we nog steeds contact.”

Hoe dan ook wil Carolien haar favoriete soap niet opgeven. “Ik blijf kijken. Of toch zolang het personage Brooke meedoet. Zij is mijn favoriet. Wanneer Brooke ermee stopt, houd ik het ook voor bekeken.”

 ?? FOTO RR ??
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium