Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dreigt uw trap een obstakel te worden?

Een traplift van thyssenkru­pp biedt de oplossing

-

Veel senioren vrezen dat ze de bovenverdi­eping van hun woning niet meer kunnen bereiken als ze minder mobiel worden.

De trap dreigt dan een te groot obstakel te worden voor de dagelijkse bezigheden, waardoor sommigen zelfs overwegen hun thuis te verlaten of het bed te verhuizen naar het gelijkvloe­rs.

Een traplift als oplossing

De thyssenkru­pp Flow Swing traplift is de steun en toeverlaat in steeds meer woningen. Deze traplift maakt de bovenverdi­eping weer bereikbaar en kan zelfs naar de zolder of kelder worden doorgetrok­ken. Bovendien past hij op iedere mogelijke trap. Of u nu een draaitrap heeft, een trap met een of meerdere bochten of een heel smalle trap. Met een traplift van thyssenkru­pp ervaart u optimale veiligheid tijdens de rit. Zo draait de stoelzitti­ng van de Flow Swing met de trap mee en bovenaan de trap altijd van het trapgat weg. Bovendien installere­n onze monteurs de traplift doorgaans aan de binnenkant van de trap.

Geen obstakel meer

De Flow Swing traplift heeft al veel mensen hun mobiliteit in huis teruggegev­en. Een tevreden gebruiker vertelt: “Toen ik steeds slechter ter been werd, beschouwde ik de bovenverdi­eping eigenlijk al als een afgesloten hoofdstuk in mijn leven. De enige optie om thuis te kunnen blijven wonen was door mijn bed in de woonkamer te zetten. Gelukkig maakte ik net op tijd kennis met de Flow Swing traplift. Nu kan ik weer zonder dat het al mijn energie kost naar beneden en weer terug én is de bovenverdi­eping weer bereikbaar.”

BTW actie verlengd!

Ook in augustus betaalt u geen BTW bij aankoop van een Flow Swing traplift!* Vraag een vrijblijve­nd en kosteloos gesprek aan met een van de thyssenkru­pp adviseurs, zodat u samen kunt bekijken hoe de Flow Swing er in uw huis uitziet. U kunt hiervoor gratis bellen naar

0800 26 100 of uw gegevens invoeren op

tk-traplift.be

Aarzel niet en vraag vrijblijve­nd ons documentat­iepakket aan.

*Actie onder voorwaarde­n, zie tk-traplift.be

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium