Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop RAM 21-3 T/M 20-4

-

Je belangrijk­ste zorg is vandaag om je werksituat­ie te verbeteren. Je zorgt in elk geval dat je overal voor beschikbaa­r bent. Als je iemand op het oog hebt, zul je weinig moeite hebben overtuigen­d over te komen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Op vakantie wacht je een fijne dag in familiekri­ng. Ben je aan het werk dan geven de sterren je een duwtje in de rug om een plannetje erdoor te krijgen. Kansen genoeg, mits je zelf de eerste stap zet.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Als je aan het werk bent zorgt Mercurius ervoor dat je de voorbereid­ingen kunt treffen voor toekomstig succes. Op vakantie is het eerder Venus die zich met je bemoeit en is je partner bijzonder vindingrij­k.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Misschien moet je tot later op de dag wachten voordat je op je werk kunt doen wat je van plan was. Als je op vakantie in bent voor avontuur, praat er dan over met je partner. Die doet maar al te graag mee.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Op vakantie bemoeit Venus zich met jullie liefdeslev­en en helpt om de theorie snel in praktijk te brengen. Dat kan nog een warm dagje worden voor koppels en trouwens ook voor singles.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een goede raad: Toon belangstel­ling voor de ideeën van collega’s. Daar heb je onmiddelli­jk profijt van want het stelt je in staat om je eigen ideeën te verbeteren en efficiënte­r op te treden.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een negatieve dag voor jouw teken. Misschien krijg je op je werk met bedrog te maken. Verspil er niet te veel energie aan en laat het maar over aan de anderen om maatregele­n te treffen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Heb je vakantie, zorg er dan voor dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen en wees tevreden met kleine dingen. Als je op je werk een aardig voorstel krijgt, vraag dan dat het zwart op wit gezet wordt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Op je werk is er over de hele linie sprake van een schimmige situatie. Probeer niet kost wat kost helderheid te krijgen, maar ga over tot de orde van de dag. Liefde: Geef voorrang aan je naasten.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Op vakantie steek je in een blakende vorm. Om zoveel vitaliteit in goede banen te leiden doe je er goed aan je fysiek af te reageren. Met zo’n instelling kun je trouwens heel wat harten in vuur en vlam zetten.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een nieuwe vriendscha­p wordt gesmeed die ook na de zomer belangrijk blijft. Als je aan het werk bent kan het interessan­t zijn om je volledig op een bepaald project te concentrer­en.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Goed nieuws want een oude kwestie waar jij goede ideeën over hebt, wordt weer actueel. Haal ze uit de lade en laat er geen misverstan­d over bestaan dat jij ze hebt bedacht. Single: veel kansen op een date.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium