Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Over het algemeen is niet alles zo stabiel als je zou wensen. Wat de liefde betreft heb je vandaag met een wispelturi­ge partner te maken, op je werk kun je je maar beter voorbereid­en op veranderin­gen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Waar je ook bent, thuis of op vakantie, alles loopt op rolletjes. Je bent in een prima stemming en er is niets wat je dag overhoop kan halen. En anders is er nog je partner om je op te peppen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Op vakantie kun je de logica van je partner niet volgen. Daar kun je natuurlijk moeilijk over gaan doen, maar je kunt ook eens kijken waar het schip strandt. Misschien levert het iets moois op!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een prima dag om je ideeën vorm te geven of nieuwe methodes op je werk te introducer­en. Ook niet slecht om even te kijken wat er nog in de knip zit want de volgende week wachten er wat uitgaven!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De Zon staat in Leeuw en dat gaat vaak samen met geluk en goede inzichten. Kijk dus goed om je heen. Best kans dat zich een kans voordoet om je situatie te verbeteren. Single, er lijkt wat beweging te komen in je liefdeslev­en.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Wat je vak betreft staat je teken onder een gunstig gesternte, maar dat betekent niet dat alles in kannen en kruiken is. Soms moet je het geluk een handje helpen door in actie te komen!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Kruip met je werk gerust even in je eigen hoekje. Het is goed om soms wat zaken op een rijtje te zetten, zodat je weer als vanouds kunt schitteren als iedereen straks weer terug is op zijn post.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Misschien word je samen met anderen gevraagd om binnenkort ergens aan deel te nemen, waardoor je je huidige werk een tijd niet kunt doen. Reageer positief, maar houd de terugweg open!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Dalende Maan en een negatieve dag. Neem dus niets voor waar aan als je het niet zelf goed hebt onderzocht. Niet alleen omdat intriges mogelijk zijn, maar ook omdat je je wel eens lelijk kan vergissen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Dat is pas een werkdag! De opdrachten en vragen blijven komen maar dat komt ook omdat jij overal een oplossing voor hebt. Je zorgt dat de boel vooruit komt en draagt ook bij aan de goede teamgeest.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De twijfels die je in de voormiddag overvallen, verdwijnen later weer. Collega’s stellen je op je gemak en laten je vooral nieuwe mogelijkhe­den zien.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een belangrijk­e dag in profession­eel opzicht. Wat je vandaag allemaal tot stand brengt kan je beschouwen als het fundament voor toekomstig­e successen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium