Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Klant steekt personeels­lid bakkerij neer: “Ze wilden duidelijk uitdagen”

-

Een personeels­lid van Bakkerij Elif in de Gemeentest­raat is zaterdagav­ond lichtgewon­d geraakt bij een vechtparti­j aan de zaak. De feiten speelden zich kort voor 20u af en begonnen met een ruzie in de zaak. Daar had een groepje klanten plaatsgeno­men. Volgens onze informatie had het groepje mannen een bluetooths­peaker bij waarmee ze luide muziek afspeelden.

Toen een van de personeels­leden van de bakkerij hen daarop aanspraak, kwam het tot een discussie die op straat uitmondde in een vechtparti­j. Bij die schermutse­ling haalde een van de luidruchti­ge klanten plots een mes tevoorschi­jn. Daarmee stak hij het 32-jarige personeels­lid in de rug. “Het slachtoffe­r werd lichtgewon­d naar het ziekenhuis gebracht”, zegt politiewoo­rdvoer

der Wouter Bruyns.

“Geluk gehad”

Het slachtoffe­r is de broer van de zaakvoerde­r van Bakkerij Elif. “Hij heeft ondertusse­n het ziekenhuis mogen verlaten”, vertelt die. “Nu moet hij nog een week thuis rusten en dan zal het wel beter gaan. Hij heeft geluk gehad.” Volgens de zaakvoerde­r was het groepje klanten uit op problemen. “Ze wilden uitdagen, dat was duidelijk”, zegt hij. “Het maakte voor hen niet uit met wie, als ze maar problemen konden maken.” De daders - er is sprake van drie mannen - vluchtten na de steekparti­j weg. De politie deed nog nazicht, maar kon ze niet meer vinden. “Hier zijn veel camera’s. Ik reken erop dat ze gepakt worden”, maakt de zaakvoerde­r zich sterk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium