Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik voel me goed, maar de coach beslist”

-

De titel van matchwinna­ar werd hem door een beauty van Van Acker nog ontnomen, maar met zijn eerste treffer bewees Igor De Camargo waarvoor Malinwa hem naar de Dijlestad haalde. De Braziliaan­se Belg sollicitee­rt zo naar een plek in de basiself, later deze week vrijdag tegen Lommel.

Van 29 april was het geleden dat De Camargo nog eens aan het kanon stond. Met twee treffers tegen Apollon Limassol zette hij APOEL Nicosia op weg naar de zege. Zaterdag tegen Roeselare leverde zijn treffer slechts één puntje op.

“Het is inderdaad een tijdje geleden dat ik nog scoorde, dus dit doet heel veel deugd”, straalde hij na afloop. “Al had ik de bal maar voor het inleggen na een mooie collectiev­e aanval. Met dit doelpunt wil ik God en het bestuur van KV Mechelen bedanken. Na een lange blessure hebben zij me de nodige tijd gegeven om te herstellen. Daar ben ik hen erg dankbaar voor. Ik hoop hen iets terug te geven op het veld.”

Na één helft in een vriendscha­ppelijke wedstrijd tegen Londerzeel zorgde De Camargo in twee invalbeurt­en van om en bij een halfuur telkens mee voor het verschil. Vorige week op OHL nog als bliksemafl­eider voor Cornet, nu zorgde hij zélf voor de beslissing. Klaar voor een basisplaat­s dus? “Ik voel me goed, maar de coach beslist wie start. Het is aan mij om hem deze week op training te overtuigen dat ik er klaar voor ben.”

Hoewel hij opgetogen was met zijn eigen inbreng, was een terecht kritische De Camargo ontevreden over het resultaat. “We kunnen niet tevreden zijn met twee op zes. Bepaalde details moeten we verbeteren naar de volgende wedstrijd toe. Hopelijk pakken we vrijdag onze eerste zege.”

 ?? FOTO GOYVAERTS/GMAX AGENCY ??
FOTO GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium