Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscope

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Op je werk is de sfeer somber en bijna verlammend, maar komen de zaken toch vooruit dankzij jouw energieke houding. Liefde: nieuwe vriendscha­ppen en aardige ontmoeting­en geven kleur aan de dag.

STIER 21-4 T/M 20-5

Op je werk gaat het algemene belang voor persoonlij­ke projecten, maar uiteindeli­jk eindigt dit in remise. Als je verlof hebt kan alleen jouw neiging om je wil door te drijven de sfeer thuis bederven.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een positieve dag voor je activiteit­en want je verbeeldin­gskracht zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Op vakantie moet je het initiatief nemen als je wil dat de mensen om je heen ook in beweging komen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Op je werk stelt de ontspannen sfeer je in staat om profession­ele contacten te verdiepen. Heb je vakantie dan is het een luie dag. Profiteer er maar van want vanavond is het daarmee gedaan!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een negatieve dag! Op je werk is waakzaamhe­id geboden want op een of andere manier komt er zand in de motor. Op vakantie kunnen onverwacht­e bezoekers de rust verstoren.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Kijk uit, het is maar de vraag of de info die je op het werk hoort betrouwbaa­r is. Beslissing­en 24 uur uitstellen lijkt verstandig. Op vakantie is het anders en hoef je nergens iets achter te zoeken.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een vervelende dag op je werk als je in aanvaring komt met behoudende types. Het leidt tot tijdverlie­s, mogelijk uitstel maar zeker niet tot afstel. Liefde: iemand in je omgeving heeft je nodig.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Als werkelijk niets lijkt te lukken op je werk, geef dan niet de schuld aan alles en iedereen om je heen. Wat er meer mee te maken heeft is misschien je nauwkeurig­heid die af en toe een obsessie lijkt.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je bent zo gedreven om goed werk af te leveren dat je je misschien ook gaat bezighoude­n met andermans problemen. Pas op dat het niet ten koste gaat van je eigen belangen. Een beetje egoïsme mag!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Op je werk ben je misschien zo zeker van je zaak, dat je teveel tijd verloren laat gaan. Probeer je zaken objectief te bezien, dan schiet je het snelste op. Op vakantie wakker je de sensualite­it van je partner aan.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een fijne werkdag want het lukt om je ideeën erdoor te krijgen of je competenti­es uit te breiden. Op vakantie wordt je wens om nieuwe ontdekking­en te doen ingewillig­d.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Neptunus, de planeet die jou beschermt, geeft aan dat het tijd is om de toekomst voor te bereiden. Straks gaat alles weer van start en dan is het goed om nu alvast je strategie uit te stippelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium