Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Weekendje weg met Kristel Verbeke, Goedele Wachters of James Cooke

BV’s trekken er opnieuw samen op uit in ‘Weg Zijn Wij’

-

De zomervakan­tie zit er bijna op, maar dat houdt BV’s niet tegen om gauw nog een weekendje te boeken. Voor het nieuwe seizoen van Weg Zijn Wij op Eén trekken onder meer Kristel Verbeke, Maarten Vangramber­en, Hilde De Baerdemaek­er, Jens Dendoncker, Guga Baul, James Cooke en Goedele Wachters er samen op uit.

De formule van Weg Zijn Wij blijft dezelfde: drie Bekende Vlamingen gaan iedere week samen een gezellig weekendje op stap dicht bij huis. Met wie ze twee dagen op stap gaan, ontdekken ze pas op de ochtend van het vertrek. Op basis van hun interesses, hobby’s of wenslijstj­es organiseer­t ieder van hen een deel van het weekend: een activiteit, een overnachti­ng of iets gastronomi­sch. Op zaterdag 8 september bijten ex-K3’tje Kristel Verbeke (42), sportanker Maarten Vangramber­en (39) en komiek Jens Dendoncker (28) de spits af. Verbeke leert haar reisgezell­en de kunst van het sushi maken, Vangramber­en leert de anderen de kneepjes van de natuurfoto­grafie en Dendoncker boekt een overnachti­ng tussen de werken van Rubens.

Ook de weken die volgen spelen BV’s toerist in eigen land. Onder andere James Cooke, Goedele Wachters, Guga Baul, actrices Hilde De Baerdemaek­er en Tinne Oltmans, muzikanten Guy Swinnen en Thibault Christiaen­sen, zeilster Evi Van Acker en komiek Thomas Smith trekken er samen op uit.

Weg Zijn Wij is vanaf 8 september elke zaterdag om 20.10u te zien op Eén.

 ?? FOTO VRT ?? Maarten Vangramber­en, Jens Dendoncker en Kristel Verbeke.
FOTO VRT Maarten Vangramber­en, Jens Dendoncker en Kristel Verbeke.
 ?? FOTO VRT ?? Thomas Smith, Tinne Oltmans en Thibault Christiaen­sen.
FOTO VRT Thomas Smith, Tinne Oltmans en Thibault Christiaen­sen.
 ?? FOTO VRT ?? Evi Van Acker, Guy Swinnen en Vanya Wellens.
FOTO VRT Evi Van Acker, Guy Swinnen en Vanya Wellens.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium