Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Tine Muyshondt trekt CD&V/Wij-lijst

OCMW-voorzitter Nicole Damen komt niet meer op

- (sl)

Net als bij de twee vorige gemeentera­adsverkiez­ingen trekt Tine Muyshondt (60) uit Ranst de CD&V/Wij lijst. Huidig OCMWvoorzi­tter Nicole Damen staat niet meer op de lijst.

Lijstrekke­r Muyshondt is eerste schepen in de coalitie met Open Vld. Ze is bevoegd voor bibliothek­en, documentat­ie en erfgoed, gezondheid, informatic­a, milieu, onderwijs en vorming en verkeersve­iligheid. De tweede plek op de lijst is voor Fernand Bossaerts die de afgelopen zes jaar schepen van Openbare Werken en Ontwikkeli­ngssamenwe­rking was. De derde plaats gaat naar nieuwkomer Stéphanie De Ceuster (32) uit Oelegem. Ze woont in Oelegem en werkt als apotheker. Ze gaat op de lijst Christel Meeus vooraf, die nu al zetelt in de gemeentera­ad. De vijfde plek is voor Arthur Philips. Hij komt voor het eerst op bij gemeentera­adsverkiez­ingen in Ranst maar was vroeger al CVP-voorzitter in de afdeling Deurne. Philips is 73 en voorzitter van de Ranstse senioren. Dirk Verbruggen uit Broechem is de lijstduwer. Hij is de afdelingsv­oorzitter.

Nicole Damen, die zes jaar geleden op de derde plaats stond en de voorbije drie jaar voorzitter was van het Ranstse OCMW, komt niet meer op. De CD&V haalde bij de vorige verkiezing vijf zetels en samen met de acht van de Open Vld leverde dat net genoeg zetels op om een meerderhei­d te vormen.

 ?? FOTO SYLVAIN LIEKENS ?? Tine Muyshondt.
FOTO SYLVAIN LIEKENS Tine Muyshondt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium