Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Het lijkt een ontspannen en probleemlo­ze werkdag. Toch moet je voor jezelf even een stapje terug doen en evalueren waar je precies staat. Misschien moet je je prioriteit­en verleggen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je staat vandaag volop in de aandacht. Je hebt een aanstekeli­jke energie, bent ook nog eens creatief en neemt op allerlei gebieden het voortouw. Single: er tekent zich een mooie date af.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De kosmos biedt je een aantal kansen die je niet mag missen. Zorg dus dat je klaar staat om te reageren, maar… ga niet te snel en weet wat je doet! Single: wees eerlijk en geduldig!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De hele ochtend heb je de mogelijkhe­id om te ontspannen maar daarna ga je in de aanval, je lijkt je dan op een groot project te storten. Prima, maar blijf binnen je competenti­es en je vakgebied.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De stijgende Maan sterkt je intuïtie maar toch ben je ongeduldig en amper bereid om een echt gesprek te voeren. Maar je verwacht wel dat iedereen jou begrijpt. Meen je dat? Doe iets aan die houding.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je hebt nog steeds de drang om jezelf te bewijzen maar vandaag worden je ideeën nauwelijks opgemerkt en je argumenten worden genegeerd. Ben geduldig en houd ze gewoon nog even achter de hand.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een negatieve dag dus pas op, ook als je zeker bent van jezelf. Zorg dat je altijd een paar opties achter de hand hebt en dat je niet in een situatie belandt waaruit je niet kan ontsnappen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Dit is het goede moment om te laten zien waartoe je in staat bent, je zet gebeurteni­ssen en gesprekken naar je hand. Gooi er nog een schepje bovenop en zet vastberade­n je koers uit.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Dit kan een jachtige dag worden met discussies en confrontat­ies. Maar je zit goed in je vel en als zich een moeilijke situatie voordoet heb je ideeën genoeg om een uitweg te vinden.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Ben nieuwsgier­ig, zoek dingen uit, praat met mensen, laat jezelf zien. Het zal je zeker niet tegenvalle­n. Ben niet te openhartig tegen een vriend(in), dat kan leiden tot een teleurstel­ling.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De sterren staan aan jouw kant en helpen je op het werk en daarbuiten. In een lastige situatie vind je een oplossing, en anders weet je je er wel onderuit te draaien. Liefde: een perfecte avond om banden aan te halen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je lijkt op hele kolen te zitten en bent bepaald niet gemakkelij­k in de omgang. Als dat inderdaad zo is, concentree­r je dan op je werk. Je goede humeur is dan in een oogwenk weer terug.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium