Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Antwerp stalt Ghandri in het Kuipje

-

Westerlo heeft op de laatste dag van de mercato nog nog twee versterkin­gen binnenghaa­ld. Fabien Antunes komt over van STVV, Nader Ghandri ruilt Antwerp in voor ’t Kuipje. Beide spelers worden gehuurd tot het einde van het seizoen. Antunes is een extra pion voor de defensie. De 26-jarige Franse verdediger kan zowel centraal als op de linkerflan­k uit de voeten. Nader Ghandri moet Bob Peeters dan weer meer mogelijkhe­den bieden op het middenveld. De 23-jarige Tunesier is in eerste instantie een verdedigen­de middenveld­er, maar kan ook als nummer acht uitgespeel­d worden.

Daarnaast heeft Westerlo afscheid genomen van Kostas Rougkalas en Michiel Jaeken. De Griekse verdediger paste niet meer in de plannen van Peeters en keert terug naar zijn vaderland, waar hij aan de slag gaat bij tweedeklas­ser Doxa Dramas FC. Jaeken, geplaagd door twee kruisbandb­lessures in twee jaar tijd, wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Dessel Sport. Aanvaller Gillian Vaesen wordt uitgeleend aan Bocholt.

WESTERLO: Ambroise Gboho ontbreekt met een blessure. Voor nieuwkomer Stephen Buyl komt de wedstrijd nog te vroeg. De 18jarige Yannis Henderix, een aanvallend­e middenveld­er, zit voor het eerst in de ruime voorselect­ie. KERN: Van Hout, Verbist, Van Langendonc­k, Biset, Dewaele, Bammens, Van den Bogaert, Soumah, Van Genechten, Janssens, Oto’o, Van Eenoo, De Schryver, Alessandro, Vangeel, Rommens, Petrov, Naessens, Vaesen, Abrahams, Henderix

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium