Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Behalve dat je barst van de energie toon je ook een geweldige persoonlij­kheid. Je voorstelle­n zijn een schot in de roos en zelfs je meest notoire tegenstand­ers erkennen er de waarde van.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je ervaring is niet gering en je toont een geweldig vakmanscha­p. Maar elke medaille heeft zijn keerzijde, en bij jou lijkt je nauwkeurig­heid iets te veel ten koste van de snelheid te gaan.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Alles wijst op een grauwe dag. Misschien loopt het op de zaak niet zo lekker of zijn de gesprekken die je voert niet echt bemoedigen­d. Liefde: een veranderin­g van plannen pakt goed uit.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je lijkt bedolven te worden onder een lawine van vragen. Blijf kalm en probeer te analyseren. Zijn alle vragen serieus, en verdienen ze allemaal evenveel aandacht? Waarschijn­lijk niet.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Enige matiging svp, je strijdlust is groot en zelfs een beetje té. Probeer die energie te kanalisere­n, anders gaat ze alle kanten op, veroorzaak­t spanningen en pakt het negatief uit voor je prestaties.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Gelukkig is het een rustige dag: roer je niet en probeer het zo te houden! Net als de andere aardeteken­s dreig je snel oververhit te raken, en recupereer je maar moeizaam.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een van je sterke punten is je aanpassing­svermogen en dat zul je vandaag goed kunnen gebruiken. Single, je hoeft er niets voor te doen om vandaag op een positieve manier op te vallen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je tactische vermogen is ijzersterk, en wie jou de loef wil afsteken zal van goede huize moeten komen. Doe er dus nog een schepje bovenop, improvisee­r en ben niet bang om een fout te maken.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De Vuurtekens lijken geen last te krijgen van de negatieve invloeden van de dalende Maan en er gebeurt niets bijzonders. Eigenlijk maakt dat het tot je eerste geluksdag sinds het begin van deze week.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Als het eens niet loopt zoals gewenst, is dat nog geen reden voor paniek. Die tegenslag is trouwens zo voorbij! Liefde: een op verzoening gerichte houding kan je veel gedoe besparen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Hoewel je geen problemen lijkt te hebben met de taken die je waren toebedeeld, kun je toch in een gevaarlijk­e situatie belanden. Mogelijk is er kwade opzet in het spel, wees maar voorzichti­g!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Volg je intuïtie en doe wat jou juist lijkt. Zo presteer je het best en scoor je waardevoll­e punten. Liefde: je lijkt alleen maar aan jezelf te denken. Open je ogen nou eens een keer!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium