Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hij zal een warm onthaal krijgen”

Steve Bartholome­eussen (Zoersel) is klaar voor de komst van excoach Serge Crève

- (mdc)

Heel Zoersel kijkt uit naar morgenavon­d. De komst van de buren uit Wuustwezel is dan ook niet zomaar een wedstrijd. Ook Steve Bartholome­eussen (26) heeft de wedstrijd al lang aangestipt in zijn agenda. “We zullen onze vorige trainer (Serge Crève, nvdr.) met open armen ontvangen. Hij mag zich verwachten aan een warm onthaal.”

Al tien jaar maakt Bartholome­eussen (26) deel uit van de Zoerselse A-kern. Zes seizoenen lang werkte hij samen met Crève. “In het verleden hebben we samen mooie prestaties neergezet. Nu kunnen wij als spelersgro­ep de kennis die Serge ons meegaf, gebruiken om hem te bekampen. We weten ook hoe hij zijn spelers zal motiveren. Wuustwezel heeft dan ook geen geheimen voor ons. Na de wedstrijd wil ik gerust verbroeder­en, maar tussen de lijnen gaan we gewoon vol voor een goed resultaat. Vorig seizoen werd Wuustwezel verdiend kampioen, maar in de onderlinge duels deden wij het best aardig. Ik hoop dus op een leuke, sportieve en hoogstaand­e wedstrijd waarbij wij aan het langste eind trekken.”

Enkelopera­tie achter de rug

Bartholome­eussen zelf onderging onlangs een operatie aan de enkel en werkt hard om zijn plaats in het basiselfta­l te heroveren. “Ik ben inderdaad nog niet honderd procent fit. Ik train extra en doe wedstrijdr­itme op bij de reserven. Vorig weekend mocht ik een kwartiertj­e invallen en mee proeven van de uitoverwin­ning. Misschien kan ik zaterdagav­ond ook mijn steentje bijdragen met een goede prestatie of een knappe invalbeurt. Ondertusse­n heb ik de voorbereid­ing wel vanop een afstand kunnen meemaken. De sfeer en de drive bij de ploegmaats is zeker aanwezig om er dit seizoen vol voor te gaan. Na een mindere voorbereid­ing is het vertrouwen ook helemaal terug. We gaan dus voor een tweede overwinnin­g op rij.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium