Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Het wordt een speciale namiddag”

Coach Kurt Gessner krijgt bezoek van ex-club Ranst

- WALTER PEERSMANS

Na het gelijkspel in Willebroek­se krijgt ’s Gravenweze­l-Schilde zondag het bezoek van Ranst. Vooral voor coach Kurt Gessner wordt dat een speciale wedstrijd. Hij was vorig seizoen nog coach van … Ranst.

“Ik geef toe: het wordt een speciale middag”, zegt Gessner. “Ik kijk er trouwens naar uit om de spelers en bestuursle­den van Ranst, met wie ik een goede band had, terug te zien. De samenwerki­ng vorig jaar bij Ranst verliep uitzonderl­ijk goed. Maar goed, de verbroeder­ing zal voor na de match zijn zijn. Tijdens de match gaan we gewoon vol voor de drie punten.” Punten die ’s Gravenweze­lSchilde goed kan gebruiken na het magere gelijkspel vorige week op de openingssp­eeldag bij Willebroek­se. “Nochtans speelden we zeker niet slecht. We hadden altijd moeten winnen. We kregen zes opgelegde kansen om te scoren, maar wisten er uiteindeli­jk maar eentje van te verzilvere­n. Zo bleven we met slechts één punt achter. Reden te meer om er zondag voor te zorgen dat we de punten dit keer wel thuishoude­n. Oké, we proberen dit seizoen heel wat jongeren in te passen, maar dat mag geen excuus zijn.”

Al beseft Gessner als geen ander dat Ranst zeker geen hapklare brok wordt. “Met Baert, Mahieu, Wesley Janssens en Celis beschikt Ranst over vier sterke aanvallers die heel geregeld hun doelpuntje­s meepikken. Die spitsen worden op hun beurt ook nog eens prima aangespeel­d door een sterk middenveld. Ik verwacht dan ook geen al te makkelijke namiddag. Ranst scoort alle weken, het zou zondag weleens een doelpunten­rijke namiddag kunnen worden.”

 ?? FOTO SMB ?? Kurt Gessner kijkt uit naar de komst van zijn ex-club Ranst. “Zowel met de spelers als met het bestuur had ik een goede band.”
FOTO SMB Kurt Gessner kijkt uit naar de komst van zijn ex-club Ranst. “Zowel met de spelers als met het bestuur had ik een goede band.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium