Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Zolang het maar geen paars is”

Wesley Aerts speelt zondag eerste thuiswedst­rijd in nieuwe kleuren van WilrijkJAS

- (qvdb)

De spelers van de nieuwe fusieclub Wilrijk-JAS spelen vanaf dit seizoen in het blauw. Dat heeft Wesley Aerts nog geen windeieren gelegd. De goaltjesdi­ef lukte vorig weekend meteen twee goals en hoopt dat zondag in eigen huis tegen Branst nog eens over te doen.

“Het deed deugd om meteen twee keer te kunnen scoren”, zegt Aerts. “Ik hoop dan ook dat ik de weg naar doel kan blijven vinden. Om te beginnen nu zondag tegen Branst. We spelen dan voor de eerste keer voor eigen publiek in onze nieuwe kleuren, blauw in de plaats van het rood van SK Wilrijk. Heel bijzonder is dat nog niet echt. Of ik blauw verkies boven rood? Dat maakt me eigenlijk weinig uit. Zo- lang het maar geen paars is! Je bent supporter van Antwerp, of je bent het niet”, lacht de Merksemnaa­r.

Wilrijk miste vorig seizoen op een haar na de promotie naar tweede provincial­e. Aerts ligt er dan ook op gebrand om dit jaar beter te doen. “Vorig seizoen is het ons net ontglipt, maar dit jaar hopen we eindelijk eens een prijs te nemen. We mikken zoals altijd op de top vijf. Nu al gaan roepen dat we kampioen willen spelen, is te voorbarig. Er zijn enkele sterkhoude­rs vertrokken, maar anderzijds is de kern wel verbreed, waardoor er meer concurrent­ie is. Dat kan ons alleen maar scherp houden. Met Branst verwacht ik zondag een heel goede tegenstand­er. We zullen in ieder geval alles uit de kast moeten halen om die zes op zes te pakken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium