Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Sandrine wordt nieuwe gastvrouw in ‘Relax’

- (guvv)

Sandrine Van Handenhove­n gaat vanaf dit weekend op zoek naar de leukste Antwerpse plekjes in het nieuw seizoen van het ATVprogram­ma Relax. Intussen is ze op zoek naar een eigen huis in Antwerpen.

Wie tuk is op trendy plekjes en nieuwe hotspots, kan elk weekend zijn gading vinden in Relax. Sandrine is de nieuwe gastvrouw en daarmee staat ze alweer voor een nieuwe uitdaging. Ze brak door via Idool, maakte een goede beurt in Eurosong, werd even omroepster bij Eén en ook deze zomer was ze weer te zien in de re- vue van Het Witte Paard in Blankenber­ge.

Sandrine lijkt overal in te passen. Dat verklaart waarom ze plots gastvrouw is voor de lifestylep­rogramma’s van twee regionale zenders. Het Oost-Vlaamse TV Oost zag in Sandrine een echt Waaslands gezicht voor Hotspot.

En ATV wou een echt Antwerps gezicht voor Relax. “Ik ben opgegroeid in Sint-Niklaas en voel zowel een nauwe band met het Waasland als met Antwerpen”, legt Sandrine uit. “Ik ging naar de middelbare school in Antwerpen en ik breng hier zowat de helft van de week door. Momenteel ik op zoek om een eigen huis te kopen in Antwerpen.”

Naast een nieuwe gastvrouw, krijgt Relax ook een meer eigentijds­e invulling. “Anouk Daems en Larisa De Vries, allebei uit Antwerpen, gaan als vlogsters naar een première, de opening van een zaak of een festival. Hun videoversl­ag verwerken we in het programben ma. Die verjonging is nodig, nu sociale media steeds groter worden.”

Toch staat Sandrine te kijken van de impact van de vertrouwde media. “In juni deed ik al een invalbeurt voor Relax en toen ging ik pizza’s bakken. Toen ik de dagen erna door de stad liep, kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook pizza’s kwam bakken. Het leek of iedereen keek.”

Samen met ouders kijken

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is dit weekend te zien. “Dat vind ik heel spannend. Ik ga zaterdag samen met mijn ouders naar de eerste aflevering kijken. Samen analyseren we dan het programma, om te zien of ik het wel goed deed. Mijn ouders zijn twee van mijn beste vrienden: van hen krijg ik zeker een eerlijke mening.”

 ?? FOTO ATV ?? Sandrine Van Handenhove­n, geflankeer­d door de Antwerpse vlogsters Larisa en Anouk, die ook een rol krijgen in het programma.
FOTO ATV Sandrine Van Handenhove­n, geflankeer­d door de Antwerpse vlogsters Larisa en Anouk, die ook een rol krijgen in het programma.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium