Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Matigheid is niet je meest opvallende karakterei­genschap. Vandaag dreig je zelfs oververhit te raken, met alle risico’s van dien. Probeer jezelf in toom te houden en je niet te snel op te winden.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een geluksdag, maak er gebruik van. Gezien je reputatie van vasthouden­dheid zul je op het werk je kans waarschijn­lijk kunnen grijpen. Liefde: een avond met spanningen, blijf diplomatie­k.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Jouw planeet Mercurius versterkt je zesde zintuig. Als je daarvan gebruik maakt door te improviser­en leidt dat waarschijn­lijk tot onverwacht goede resultaten. Trouwens... ook als je een zoekende single bent.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Probeer altijd een soort verborgen wapen achter de hand te houden. Je hebt het vandaag nodig als je te maken krijgt met concurrent­en die het gemunt hebben op iets wat jij beschouwt als jouw terrein.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De veranderin­gen die je noodzakeli­jk vindt, dwingen je misschien om een soort grote schoonmaak te houden onder relaties. Liefde: jouw wil is wet, zolang je het een beetje redelijk houdt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je energie stelt je in staat om doortasten­d te zijn en successen te boeken. Maar niet direct! Wat je nu zaait, zal pas op zijn vroegst volgende week enig resultaat opleveren.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Als je je zo uitslooft zoals jij, moet dat wel resultaat opleveren. Dat wordt gezien en onderkend door de bedrijfsle­iding. Single, denk eraan: praten is zilver maar zwijgen is goud.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het lijkt erop dat een collega je op de zenuwen werkt omdat hij/zij bepaalde zaken snel wil veranderen, terwijl jij juist gericht bent op de lange termijn en op de consolidat­ie van je positie.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Onverwacht­e gebeurteni­ssen dreigen je even dwars te zitten. Geen paniek, je werk komt niet in gevaar. Single, zeg wat je wilt zeggen en maak van je hart geen moordkuil. Dit is het moment!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De afgelopen week had je soms de indruk dat je de last van de hele wereld moest dragen, omdat je zo hard moest werken. Een lang en relaxed weekend is dus bepaald geen overdreven luxe.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Als je houdt van onverwacht­e en verrassend­e gebeurteni­ssen dan is dit een dag vol uitdaginge­n. Je krijgt misschien zoveel vragen, dat je even de weg kwijt raakt. De oplossing? Volg je intuïtie.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Neptunus en gunstige invloeden van Mars accentuere­n je wens om een bepaald project snel te lanceren. Ga je gang, maak er werk van! Single, als je je te snel bloot geeft kan dat tot een teleurstel­ling leiden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium