Gazet van Antwerpen Stad en Rand

RAM 21-3 T/M 20-4

-

Single: denk eens even na over je houding. Van de ene kant betreur je het dat niemand je ziet staan, maar van de andere kant stel je je ook een beetje afstandeli­jk op. Kom in actie.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bent in vorm en minder gestrest dan in de afgelopen dagen. Heb je nu toch in de gaten dat je af en toe moet afschakele­n? Single, als je hoffelijk en galant bent versla je de concurrent­ie.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Single, het ene moment ben je speels en raadselach­tig, dan romantisch en dan vurig, soms tolerant en dan weer niets ontziend. Vind je het gek dat je vrienden je niet meer kunnen volgen?

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Wat is het mooi om gewoon iets te doen voor de mensen die je graag mag. Het wordt gewaardeer­d en het versterkt relaties. Single, volg je eigen weg en let niet te veel op anderen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Zonder dat er een reden voor is aan te wijzen ben je vandaag niet de gemakkelij­kste. Alsof je zenuwen op knappen staan. Relax! Single, je lijkt een moeilijke en kille periode door te maken.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

In de ochtend kom je even in een dip: er is te veel waar je je zorgen over kan maken. Probeer daarom in het weekend geen nieuwe verplichti­ngen aan te gaan en plan iets leuks met je partner.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Met een autoritair­e en betweterig­e opstelling bereik je helemaal niets. Iedereen zal zich dan van je afwenden. Als je je partner de vrije teugel geeft, loopt deze dag op rolletjes.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Geen feestelijk­e dag, je slaagt niet altijd in je opzet en soms lijken de zaken volledig in het honderd te lopen. Probeer wat meer te ontspannen en doe eens iets aardigs met je geliefde.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Negatieve vibraties. Misschien komt dat tot uitdrukkin­g in het nukkige gedrag van sommigen, of blijkt het uit de merkwaardi­ge reacties die je krijgt van mensen die je goed meent te kennen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Venus staat bijzonder gunstig voor jou en dat leidt tot een groot invoelings­vermogen. Je begrijpt precies wat je naasten willen, en dan met name je geliefde. Single, ook jou kan dat van pas komen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Donkere wolken in jouw sfeer maken je kwetsbaar en gevoelig. Toch is dat maar van korte duur, mede omdat je partner zich om jou bekommert. Single: interessan­te kansen, maar houd jezelf in toom.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een sterk familiegev­oel. Verder: als je uitgaat knoop je waarschijn­lijk nieuwe vriendscha­ppen aan, waarvan sommige echt belangrijk kunnen worden. Single, Venus doet je even huiveren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium