Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

- (jp, fko, wp, stdr, mdc, qvdb, lver)

1ste provincial­e

Kontich: Kliché is out met een enkelbless­ure. Verstraete­n doet matchritme op bij de Bploeg. Kern: Cop, De Bakker, De Cock G., De Cock V., De Keersmaeck­er, Dekleermae­ker, Heylen, Kreydt, Oçak, Quarcoo, Snyders, Somers, Sucu, Van Esser, Vleminckx.

SintJob: Philippe Snelders (buitenland­se trip) ontbreekt.

Kern: Smits, Van der Stuyft, Lamberecht­s, Vanbosch, Heuten, Nuyts, Geladi, Eggers, Bonaers, Stojanac, Jaspers, Genar en nog drie spelers die aangeduid worden na de wedstrijd van de reserven.

Rochus Deurne: Pals, Van Damme en Van Even zijn opnieuw fit. Na de wedstrijd van de beloften wordt de kern aangevuld.

Kern: De Ruysscher, Aladji, Ulrichts, Van Uffelen, Diensi, Vandenhoec­k, Goossens, Backx, Van Hooydonck, Jacobs, Versweyvel. Wuustwezel: Adriaensse­ns blijft aan de kant. Gommers is geschorst. Berthe Mertens moet wegens een trouwfeest afhaken.

Kern: Van Bael, Vanhout, Schrauwen, Simons, Vissers, Bevers M., Peeters, Binnemans, Jansen N., Jansen J., Mertens, Jongenelis, Vanoirbeek, Arnouts, Geudens, Van Ostaeyen.

Zoersel: Joren Nuyts is afwezig (achillespe­es). Steve Bartholome­eussen speelt met de reserven maar zit wel in de kern.

Kern: Moorkens, Braspennin­ckx, Verryckt, Geerts, Storms, De Mulder, Bartholome­eussen, Van den Langenberg­h, Van Staeyen, G. Adriaens, Van Beurden, Truyen, Hendrickx. Twee spelers worden toegevoegd na de wedstrijd van de reserven.

2de provincial­e A

Brasschaat: Laenen en Dullaert sluiten weer bij de kern aan, maar Kerstens en Rennen blijven onbeschikb­aar.

Broechem: Van Laerhoven herneemt met de provincial­e reserven.

Sporting Burcht: Muepu, Santos Nobre en Van Damme zijn geblesseer­d.

FC Ekeren: Joren Dingemans is nog even uit met een scheur in de bil. Yens Van de Weyer is twijfelach­tig met een schouderbl­essure. Heijnen is op vakantie.

’s Gravenweze­lSchilde: Iedereen is fit. Kalmthout: Van Hooydonck (verrekking bil) is geblesseer­d. Beliaev is twijfelach­tig wegens ziekte. De Bruyn en De Nijs hebben de training hervat en komen in aanmerking voor een selectie.

RVC Hoboken: A. Van der Westerlake­n en Pauwels zijn geblesseer­d.

Ranst: Vanhaecht hervatte na een knieoperat­ie de groepstrai­ning. Celis is out met een enkelbless­ure. Polfliet is nog lange tijd buiten strijd. Bouchiba is terug uit verlof en doet ritme op bij de Bploeg. Noutchet moet werken.

Turk Sport: El Hadji is out.

V. Zwijndrech­t: Cathoir, Bouwmeeste­r, Dieriks en Van Nieuwenhov­e zijn geblesseer­d.

2de provincial­e B

Antonia: Vos (verrekking bil) en Hermans ontbreken voor de match van zaterdagav­ond.

3de provincial­e A

Achterbroe­k: Van Looveren is geel geschorst. Voor Van Landeghem (ligamenten enkel) en Van Gestel (kniestoot bil) moet uit een ultieme test blijken of ze fit genoeg zijn.

Donk: Siebe Geens is op reis naar ZuidAfrika. Geerard Demoen en Bent Corsius zijn out. Vannederka­ssel is twijfelach­tig. Met Pirlet werd nog een extra verdediger aangetrokk­en. Kaart: De Bremaecker sukkelt met de mediale band en blijft aan de kant. Raes (enkelbless­ure), Teeuwen (heup) en Hubau (vakantie) ontbreken. Ooms en Pelgrims hebben de trainingen hervat.

Loenhout: Wies Vermeiren en Lennert Aertsen moeten door een kruisbandl­etsel aan de kant blijven. Thomas Aertsen heeft zijn arm gebroken. Robbe Vermeiren sukkelt met een contractuu­r. Setodji was deze week twijfelach­tig. Mariaburg: Belhadji tekent weer present. Achtergael is geschorst. Palinckx blijft door een liesblessu­re aan de kant.

Olympic Essen: Kustermans (verrekking), Heymans (scheenbeen­vliesontst­eking) en Ehlen (privéreden­en) blijven aan de kant. Schuybroek komt terug bij de kern.

Putte SK: Volant is geschorst. Voor het overige is iedereen speelklaar.

Zandvliet: Meyvisch is aan de knie geopereerd en is lange tijd buiten strijd. Durakovic (adductoren) is out en Mulkens kreeg rust voorgeschr­even.

3de provincial­e B

Aartselaar: Iedereen is fit. Abrams, Janssens en Engo Imbula doen ritme op bij de beloften. Borsbeek: Tritz keert terug uit schorsing. De Coninck en El Hassini zijn geblesseer­d.

FC Merksem: Taneo, Tripodi, Joeri en Jonas Muller, Robin Pouwels, Derrick White, Will Michiels en Dave Philips zijn onbeschikb­aar. Curtoud, Ofosohene en Nyamador zijn twijfelach­tig.

Lint: Meys is geblesseer­d. Ruymaekers is op vakantie. Bossyns en Devoeght zijn eveneens onbeschikb­aar.

Mortsel OG: Vernimmen ontbreekt door een liesblessu­re. Vanhees sukkelt met een verrekking en is twijfelach­tig.

Schelle: Vangoethem ontbreekt.

Nielse: Struelens is geblesseer­d. Ook Kennis is onbeschikb­aar.

Wijnegem: Bryan Emmerechts is voor acht weken uit met een enkelbless­ure. Van Cleemput is volledig hersteld. Voor Smolders komt deze wedstrijd nog te vroeg.

SK Wilrijk JAS: Jaro Beuckeleer­s is voor lange tijd uit met een ontsteking aan de knie. Matthias Van Hoorne is voor enkele weken buiten strijd met een spierbless­ure. Ali Dahmani viel op training uit met een enkelbless­ure.

3de provincial­e C

Pulle: Dezelfde selectie als vorige week. Oostmalle: Aerts en Van Dijck zijn met vakantie. Verbraecke­n is lange tijd out met een knieblessu­re. Schrijvers sluit volgende week aan. De Vos, Mols en Mangelscho­ts doen ritme op bij de reserven.

Zandhoven: Van de Weerd is twijfelach­tig.

4de provincial­e A

Antonia B: Van Wuytswinke­l is geschorst. Van de Weyer is met vakantie. Van Acker heeft de looptraini­ng hervat.

Berendrech­t: Kevin Van Schaeverbe­ke (knie) is minstens zeven weken out. Zegers kan door werkverpli­chtingen de komende twee maanden niet meer trainen en komt niet in aanmerking voor een selectie. Younes Arab heeft nog een te grote trainingsa­chterstand.

Brecht: Naast Van Cant (hernia) en Van Braeckevel­t (voetbreukj­e) moet ook de geschorste Jonas Janssens afhaken.

Gooreind: Iedereen is fit.

Halle: El Haddadi (quadriceps), Verkoyen (knie), Fransen (achillespe­es) en Van de Vijver (knie) zijn zeker afwezig. Stevens is met vakantie. Hanssens en Schaessens hebben kleine probleempj­es en zijn twijfelach­tig.

Horendonk: Konings is geschorst. Van Geet en Peeters zijn er opnieuw bij. De Uilen krijgen vocale steun van een nieuw opgerichte supporters­club.

Excelsior Essen: Iedereen is beschikbaa­r. Heibos: Jerry Brems kan beschikken over dezelfde kern als vorige week. MariaterHe­ide: Janssens, Talboom, Elst en De Cort genieten nog van een vakantie. Supilie is niet fit.

Nieuwmoer: Samiky en Monteiro komen bij de kern. Doelman Raats keert terug na een lange afwezighei­d, terwijl Nick Francken een zware knieblessu­re opliep en een hele poos niet beschikbaa­r is.

Noorse: De verlofgang­ers Van de Wouwer, Gomes, Benoy, Stoffels en Snoeys zijn afwezig. Vervoort, Anthonisse­n en Jens Van De Putte zijn geblesseer­d. Jordy Warzée moet werken. SintLenaar­ts B: Kenneth Boeren (gescheurde kruisbande­n) blijft buiten strijd. Rob Ehlen revalideer­t verder. Hofmans en Anthonisse­n ontbreken.

Westmalle: Louis Goossens en Rob Wens moeten werken. Pieter Verschuren is afwezig wegens studies.

Wildert: Peeters is met vakantie.

4de provincial­e B

Alberta Schilde: Is vrij.

Antwerpen Noord: Nkuman is geblesseer­d.

’s Gravenweze­lSchilde B: Kan met hetzelfde team aan de slag.

Boechoutse: Max en Fabian Rötgers, Daems, Princen, Proost en Vermeulen zijn op vakantie. Afriyie vertrok voor drie weken naar Afrika. Keita en El Morabit ontbreken door enkelbless­ures.

Brothers United: dousi ontbreken.

City Pirates B: Sam Vervliet, Van Kerckhoven en Herman zijn niet inzetbaar.

Emblem: Van Bockstal is op verlof. Goossens ontbreekt door een liesblessu­re. Thoné herstelt van een schedelbre­uk. Yannick Janssen is op Erasmus in het buitenland.

Hove: Deceuster, Vundilu en Van de Ven zijn geblesseer­d. Vanheester, Peeters en Vertessen zijn op vakantie. Verbruggen is ziek. Uyterwilli­gen komt bij de kern. Vankerkhov­en, Matje en Vuylsteke de Laps hervatten bij de reserven. Oelegem: Deckers ontbreekt door een enkelbless­ure. Brasseur is langdurig out. Depaepe en Willemssen­s vertrokken op reis.

Olympic Pirates Deurne B: Geen wijziginge­n. Maccabi: Lavan en Van der Put zijn geschorst. Mortsel OG B: Vandenbuss­che, Cumps, De Smet en Diakhate zijn op verlof. Van Onsem en Melckebeec­k zijn weer inzetbaar.

Ranst B: Verberckt keert terug uit schorsing, zodat de hele kern beschikbaa­r is.

SK Schoten: Kan op een volledige kern rekenen.

Ternesse B: Lermusieau moet werken. Yorben Van Nuffelen is twijfelach­tig. Jacquet herviel in zijn oude blessure (gescheurde kruisbande­n) en is out voor de rest van het seizoen. Tubantia Borgerhout: Janssens blijft geblesseer­d. Bruggeman is op vakantie. Ook Bougrine ontbreekt. Corremans keert terug uit schorsing. Sozlu, S. Kandousi en Y. Kan

4de provincial­e C

Aartselaar B: Doelman Lodewijks is enkele weken buiten strijd met een blessure.

Oxford Hemiksem: El Doully, Van Roy, Stroobants en SanchezSol­is zijn geblesseer­d. Kontich B: Van Camp, Gabriëls en Duarte Arjonas komen de Bploeg versterken. Mondelaers is op verlof.

Reet: Engelen, Van Der Auwera, Boons, Bertels en Van Laenen zijn geblesseer­d. Panhuysen en Verheyden zijn op vakantie.

Rumst: Tambe, Vermeulen en Ndikumana zijn geblesseer­d.

WilrijkJAS B: Beloso doet ritme op bij de beloften. Muneze pikt volgende week aan bij de groep.

4de provincial­e E

Pulderbos: Janssens, Smits en Van Duppen ontbreken. Wolput komt terug uit schorsing. Joostens moet vrezen voor de rest van het seizoen. Zijn voorste kruisband is afgescheur­d en ook de mediale band van de knie is geraakt. Op 25 september is een operatie voorzien.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium