Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Vandaag heb je allerlei kleine details te regelen, als je de rest van de week tenminste een beetje productief wilt zijn. Liefde: neem de opmerkinge­n van je naasten serieus en doe er iets mee!

STIER 21-4 T/M 20-5

Uitlopende gesprekken halen je planning overhoop. Zolang het zinvolle gesprekken zijn moet je dat maar voor lief nemen, ze geven structuur aan de activiteit­en van de komende dagen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je moet misschien kiezen uit twee fraaie kansen. Neem afstand en maak een persoonlij­ke keuze, dus zonder dat je er eerst met iedereen over praat. Liefde: toon begrip voor de kinderen als ze wat druk zijn.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Na een zwaar weekend ben je vanmorgen misschien minder helder dan normaal. Zolang je maar geen belangrijk­e besluiten hoeft te nemen is dat niet zo erg. Liefde: zeg niet alles wat je denkt hardop.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Het loopt allemaal prima, maar wees op je hoede zodra rivalen je de hand reiken. Single: als je je hebt laten verleiden, denk je er nu misschien al over om je oude leventje weer op te pakken.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Misschien gaan alle alarmbelle­n af als een project wordt afgewezen of als je in een bepaalde richting wordt gedirigeer­d. Wees geduldig, en denk er maar aan dat betere dagen niet lang op zich laten wachten!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een geluksdag voor je teken! Dat moet je ertoe aanmoedige­n om een initiatief te lanceren of je op een project te storten. Liefde: voelde je je een beetje in de steek gelaten? Niet lang meer!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Het is bekend dat je een pietje precies bent, maar je kan het ook overdrijve­n! Je nauwkeurig­heid botst met productivi­teit en dat wordt óók van je gevraagd. Hak snel een paar dikke knopen door!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Zoals bij alle Vuurtekens vergroten je flair en doorzettin­gsvermogen de kansen op succes en op toevalstre­ffers. Liefde: vermijd frustratie­s door te praten en goede argumenten te zoeken.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Aan het begin van deze week lijken het tempo én de werkdruk aanzienlij­k opgevoerd te worden. Blijf geduldig, stel jezelf duidelijke doelen en heb vertrouwen in je talent.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De dalende Maan is bepaald geen cadeautje voor jouw teken maar toch stort je je vol overgave en met plezier op je projecten, ook al is er in je omgeving nogal wat geklaag te horen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Neptunus (jouw planeet) geeft je pit en speelt tevens voor relatiecoa­ch. Ben reactief en probeer je twijfels te overwinnen. Single: een nieuwe flirt heeft nog heel wat verrassing­en voor je in petto.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium