Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“In mijn hele trainersca­rrière heb ik dit nooit meegemaakt”

Serge Crève (Wuustwezel) ontstemd over gebrek aan inzet

- (wp)

Wuustwezel ging zaterdagav­ond met 4-2 onderuit bij Zoersel. Zo werd het geen terugkeer in stijl voor Serge Crève, die vorig seizoen nog als coach actief was bij Zoersel. Vooral de manier waarop sommige spelers zich totaal afwezig toonden, zat de Wuustwezel-coach hoog.

“Ik heb er de hele zondag mee gezeten”, zegt Crève. “Ik had mijn spelers nochtans op alle gevaren gewezen en toch liepen er enkele jongens heel ongeïntere­sseerd bij. Hoe dat kwam? Geen idee, ik heb er ook nog altijd moeite mee. In mijn hele trainersca­rrière heb ik dit nog nooit meegemaakt. Ik wist dat we warm onthaald zouden worden, maar tij- dens de opwarming verliep alles nog naar wens. Dan is het achteraf onbegrijpe­lijk dat sommige jongens helemaal niet in de wedstrijd zaten.”

Crève zag zijn team ook al snel op achterstan­d komen. Aan de rust stond Wuustwezel al 3-0 in het krijt. “Op het halfuur kreeg Schrauwen na een late tackle een rode kaart. Met zijn tienen gaven we nog voor rust twee geschenken weg. We waren totaal nergens. Onbegrijpe­lijk.”

En zo blijft promovendu­s Wuustwezel achter met een teleurstel­lende één op zes. Ook Crève had op meer gerekend. “Vooral omdat we tegen twee ploegen gespeeld hebben die uit tweede provincial­e zijn gepromovee­rd. Een één op zes is een slecht rapport”, aldus Crève.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium