Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“De sfeer is waanzinnig goed”

Invaller Gianni Mock scoort tweemaal in twee minuten

- (mdc)

Met een vier op zes kan Putte SK tevreden zijn over de start van de competitie. Na het verdiende puntje tegen Meer hield het zondag de drie punten thuis tegen Oud-Turnhout (3-1). De Putse trainer Pieter Dilliën had hiervoor wel de hulp van twee invallers nodig. Vooral de 23jarige Gianni Mock speelde zich in de kijker met twee goals.

“Het was inderdaad leuk invallen. Ik scoorde twee keer in evenveel minuten”, aldus Mock. “De goals op zich waren niet spectacula­ir, maar ik stond wel tweemaal op de goede plaats om af te werken. Eerst scoorde ik met het hoofd en daarna met de voet. Op die manier werd de 0-1-achterstan­d omgebogen in een voorsprong.”

Vraag is waarom de spits op de bank moest starten. “Na mijn basisplaat­s van vorige week koos de trainer ervoor om de tactiek wat aan te passen en minder aanvallend te starten. Ik kan zo’n beslissing aanvaarden zolang er voldoende communicat­ie over is. Ik had me voorgenome­n om scherp in te komen en dat is me aardig gelukt. Ik moet het vooral van mijn vechtlust en goede mentalitei­t hebben.”

Als nieuwkomer in de reeks heeft Putte zijn start niet gemist. “De sfeer in de club is waanzinnig goed en dat is onze sterkte. We hebben een grote kern, waardoor er veel concurrent­ie is, maar de trainer kan dit perfect managen. Als inwoner van Nederlands Putte kan ik momenteel nergens anders beter zijn dan bij deze club.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium