Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Shania (18) doet fotoshoot van mama Kelly (41) over

- (tdl)

Veel verrassing­en in Gert Late Night gisteravon­d. Terwijl Kelly Pfaff een foto van haar dochter Shania (18) overhandig­d kreeg, verkondigd­e Gert Verhulst dat hij opnieuw papa wordt. Al is het maar voor 24 uur.

Vijftien jaar was Kelly Pfaff toen ze voor de lens van Daniel Dedave poseerde voor het weekblad Panorama, vrij gewaagd, met de keepershan­dschoenen van haar vader Jean-Marie voor het lichaam. De fotograaf zag potentieel in Kelly, nodigde haar uit voor een fotoshoot in zijn studio om voor haar een portfolio te maken. Met die portfolio versierde ze een modellenco­ntract en heel wat opdrachten, onder meer voor Armani en Kookai. Kelly Pfaff is inmiddels 41 en naast presentatr­ice op evenemente­n ook dj. Gisteravon­d werd ze in Gert Late Night op een verrassing getrakteer­d: een foto van haar 18-jarige dochter Shania, genomen door de man die haar destijds “ontdekte”, volledig in dezelfde stijl. Shania heeft 41.300 volgers op Instagram – haar moeder 74.100 – maar koestert naar eigen zeggen geen ambities als model.

Papa voor 24 uur

Gert Verhulst liet onlangs weten dat hij een eventuele kinderwens van zijn vriendin Ellen niet onbeantwoo­rd zou laten, maar gisteravon­d werd hij sneller dan verwacht op zijn wenken bediend: Verhulst moet net als James Cooke 24 uur lang voor een peuter van acht maanden zorgen. Hoeveel nachtrust die uitdaging de heren heeft gekost, ziet u vanavond in Gert Late Night.

 ?? FOTO'S VIER ?? Links: Shania, rechts: Kelly.
FOTO'S VIER Links: Shania, rechts: Kelly.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium