Gazet van Antwerpen Stad en Rand

HAPJES, DRANK EN VERBLUFFEN­DE KUNST : WE OPENEN IN STIJL

3 DAGEN DANSEN AAN HET HAVENHUIS

-

Vanaf haar openingswe­ekend mis je best geen minuut van Part of Antwerp. Met een ijzersterk­e programma!e, met het Zaha Hadidplein als centrale hub, wordt het !endaagse feest op gang getrokken.

Eerst op de agenda: het bijzonder populaire Aper’eau. Deze gra!s a erworkpart­y in openlucht vindt voor de gelegenhei­d plaats naast het Havenhuis. Je maakt er ongetwijfe­ld nieuwe vrienden en ontmoet er oude kennissen. Haal die bubbels maar boven! Op de loungy beats van de Aper’eau huisdj’s geniet je van het zwoele nazomerwee­r, om daarna opgeladen en vol energie de rest van Part of Antwerp te verkennen.

De volgende dag blijven we op het Zaha Hadidplein naast het Havenhuis voor Part(y) of Antwerp. Na het jaarlijkse spectacula­ire Drakenboo es val zorgen klinkende Antwerpse namen als Discobaar A Moeder en Laston & Geo voor de nodige dansplaatj­es. Let’s party the night away!

We sluiten het openingswe­ekend af met Part of the Family, dé gezinsdag van het najaar. Op zondagnami­ddag worden de allerjongs­ten getrakteer­d op optredens van o.a. Kapitein Winokio, de Ketnetband en SLM. Zó plezant dat ook de ouders er van gaan glunderen.

Seppe Nobels, 36 jaar, Graanmarkt 13 “Part of Antwerp is mensen bij elkaar brengen. De haven en stad raken elkaar op een bruisende manier. “A Part of Antwerp” schuilt in elk gerecht. Waterfront is voor één maand jullie maar ook mijn thuishaven."

 ??  ?? PART(Y) OF ANTWERP PART OF THE FAMILY
PART(Y) OF ANTWERP PART OF THE FAMILY

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium