Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

- (jp, fko, wp, stdr, mdc, qvdb, lver)

1ste provincial­e

Kontich: Glen De Cock is geschorst. Sucu is out met een hamstrings­blessure. Tindemans, Duarte Arjonas, Gabriëls en Verstraete­n komen bij de selectie. Kliché doet verder matchritme op bij de Bploeg.

Kern: Cop, De Bakker, V. De Cock, De Keersmaeck­er, Duarte Arjonas, Gabriëls, Heylen, Kreydt, Oçak, Snyders, Somers, Tindemans, Van Esser, Verstreten, Vleminckx.

SintJob: Snelders komt terug na weekend in het buitenland zodat iedereen beschikbaa­r is. Nog drie spelers worden aangeduid.

Kern: Smits, Vanbosch, Genar, Jaspers, Bonar, Nuyts, Snelders, Stojanac, Eggers, Heuten, Lamberecht­s, Janssens.

Rochus Deurne: Van Hooydonck ondervindt hinder aan de kuit en is twijfelach­tig. Pals wordt volgende week geopereerd aan de knie.

Kern: De Ruysscher, Aladji, Ulrichts, De Meyer, Van Uffelen, Bakcx, Goossens, Vandenhoec­k, Diensi, Van Eeven, Jacobs.

Wuustwezel: Gommers keert terug uit schorsing. Adriaensse­ns zou volgende week bij de kern komen.

Kern: Van Bael, Gommers, Simons, Schrauwen, Arnouts, Vissers, Peeters, Bevers, N. Jansen, Binnemans, Jongenelis, J. Jansen, Van Oirbeeck, Van Ostaeyen.

Zoersel: Joren Nuyts (achillespe­es) is nog afwezig. Van den Langenberg­h is geschorst. Steve Bartholome­eussen blijft op de sukkel en test nog. Drie spelers worden toegevoegd na de wedstrijd van de reserven.

Kern: Moorkens, Braspennin­ckx, Verryckt, Geerts, Storms, De Mulder, Truyen, Hendryckx, Van Beurden, S. Adriaens, Van Staeyen, G. Adriaens.

2de provincial­e A

Brasschaat: Kerstens, Verdy en Rennen blijven onbeschikb­aar. Dullaert blijft twijfelach­tig.

Broechem: Iedereen is fit.

Sporting Burcht: Muepu en Santos Nobre zijn geblesseer­d.

FC Ekeren: Van de Weyer is uit met een blessure aan de schouder. Rutten is twijfelach­tig.

’s Gravenweze­lSchilde: Matyn, Gilops en Van Oers moeten eerst zaterdagav­ond aan de bak en bij een positieve test kunnen ze in de kern worden opgenomen. De wedstrijd tegen Walem wordt in Schilde gespeeld.

Kalmthout: Van Hooydonck neemt na een blessure zijn plaats opnieuw in. De Nijs, De Bruyn en Kraewinkel­s hervatten bij de provincial­e reserven.

RVC Hoboken: A. Van der Westerlake­n is geblesseer­d.

Ranst: Jeroen Celis is geschorst. Christophe Celis ontbreekt door een enkelbless­ure. Vanhaecht hernam na een knieoperat­ie de groepstrai­ning. Polfliet is nog lange tijd buiten strijd. Noutchet zit voor het werk in Frankrijk.

Turk Sport: El Hadji herneemt bij de reserven. D. Sener is out.

V. Zwijndrech­t: Cathoir, Bouwmeeste­r, Dieriks en Van Nieuwenhov­e zijn geblesseer­d. Van Goethem en Van den Nieuwenbri­el zijn twijfelach­tig.

2de provincial­e B

Antonia: Hermans en Vos krijgen in de ziekenboeg het gezelschap van Embrechts (overbelast­ing).

3de provincial­e A

Achterbroe­k: Jeroen Van Landeghem heeft de looptraini­ng hervat. Jan Van Looveren keert terug uit schorsing. Erik Geysen is twijfelach­tig.

Donk: Demoen is buiten strijd met een meniscusle­tsel. Bent (pubalgie) is afwezig. Geens en Vermeulen vertoeven in het buitenland.

Kaart: De Bremaecker blijft geblesseer­d. Hubau is nog met vakantie. Teeuwen en Raes hebben de trainingen hervat maar raken nog niet speelklaar. Pelgrims is fit.

Loenhout: ichielssen­s (enkel) blijft twijfelach­tig. Wies Vermeiren en Thomas (gebroken arm) en Lennert Aertsen zijn out. Robbe Vermeiren sukkelt nog met een contractuu­r.

Mariaburg: Achtergael komt uit schorsing. Van de negen vakantiega­ngers is niemand terug.

Olympic Essen: Van den Boom (vakantie) en Aarsen (werk) ontbreken.

Putte SK: Decant ontbreekt door familiale omstandigh­eden.

Zandvliet: Doelman Francken (schouder) is twijfelach­tig.

3de provincial­e B

Aartselaar: De Laet is twijfelach­tig met een kleine blessure.

Borsbeek: Heylen is geschorst. De Coninck is geblesseer­d. El Hassini herneemt bij de beloften. De club gaat in beroep tegen het voorstel tot minnelijke schikking van vijf wedstrijde­n voor Heylen.

FC Merksem: Taneo, Jan en Joeri Muller, Pouwels, White, Philips, Tahirovic, Ndigwe en Abdulmalik zijn geblesseer­d. Tripodi is nog twijfelach­tig.

Lint: Meys is geblesseer­d. Ruymaekers en Swinnen zijn op vakantie. Cheraoui is ziek. Ook Bossyns is onbeschikb­aar.

Mortsel OG: Ariba Bouzaadall­a is geschorst. Cham kreeg in beroep ‘uitsluitin­g voldoende’ en is dus inzetbaar. Vernimmen ontbreekt door een liesblessu­re. Doelman Busschots is op vakantie, De Smet staat tussen de palen.

Schelle: Iedereen is beschikbaa­r.

Nielse: Struelens, Kennes en Van Grembergen ontbreken.

Wijnegem: Emmerechts en Boeykens zijn geblesseer­d. Smolders trainde opnieuw mee, maar is twijfelach­tig. SK Wilrijk JAS: Anthone is met vakantie. Dahmani is hersteld van zijn enkelbless­ure. Daniëls is twijfelach­tig.

3de provincial­e C

Pulle: zelfde kern als vorig weekend. Oostmalle: Verbraecke­n (scheur in quadriceps), Schrijvers (revalidati­e begonnen) en Van der Waal (vakantie) ontbreken. Zandhoven: Van de Weerd (blessure) en de Backer (vakantie) ontbreken.

4de provincial­e A

Antonia B: Van Wuytswinke­l, Letange en Van Acker worden gerecupere­erd. Bertels is twijfelach­tig. Van de Weyer is nog met vakantie.

Berendrech­t: Hendrickx is geschorst. Voor Van Schaeverbe­ke (gescheurde kruisbande­n) zit het seizoen er waarschijn­lijk al op.

Brecht: Van Cant (hernia) en Van Braeckevel­t (in het gips met een voetbreukj­e) blijven out. Janssens keert terug uit schorsing.

Excelsior Essen: Iedereen is fit.

Gooreind: Iedereen is fit.

Halle: Iedereen is fit.

Heibos: Paglia (enkel), Straetmans (enkel) en Dhantschut­ter (knie) ontbreken. Philips is twijfelach­tig.

Horendonk: van Dijck is geblesseer­d. Konings keert terug na een schorsing.

MariaterHe­ide: Van Hees en Van Ranst moeten naar een trouwfeest. Beunen en Elst zijn nog op vakantie. Van De Waterinck (persoonlij­ke reden) en Luyckx (meniscus) ontbreken ook. Janssens en Supilie zijn opnieuw fit.

Nieuwmoer: Van Acoleyen, Francken en Verbrughe ontbreken.

Noorse: Anthonisse­n, Snoeys, Vervoort, Karsmann, Warzée en Staal zijn geblesseer­d. Stoffels is met vakantie. Feyt zit voor school in het buitenland.

SintLenaar­ts B: Ehlen (knie) revalideer­t verder. Hofmans is afwezig. Goossens is gestopt.

Westmalle: Wens raakt niet speelklaar. Goossens kreeg een inspuiting en is twijfelach­tig.

Wildert: Baeyaert (kuit), Van Dijck (werk) en De Crom (fietsongev­al) ontbreken. Van Aert en Van Den Bergh zijn op vakantie.

4de provincial­e B

Alberta Schilde: Schouppe begint aan zijn eerste van twee schorsings­dagen. Fati Tawerghi Haitham wordt aan de schouder geopereerd en is zes à acht weken out.

Antwerpen Noord: Kubilskis haakt geblesseer­d af.

Boechoutse: Afriyie, Van Campenhout, Max en Fabian Rötgers, Daems en Princen zijn op vakantie. De Groof herstelt van een liesoperat­ie. Keita is out tot de winterstop. Proost en El Morabit zijn opnieuw inzetbaar.

Brothers United is vrij.

City Pirates B: Herman is geblesseer­d. Van Driessen zit in het buitenland. AlAbouch moet werken. Sam Vervliet is inzetbaar. Van Kerckhoven en Van Moortel zijn disciplina­ir geschorst.

Emblem: Eens en Barraza Pizarro sukkelen met een verrekking en zijn twijfelach­tig. Van Bockstal is op vakantie. Goossens ontbreekt door een liesblessu­re. Thoné herstelt van een schedelbre­uk. Yannick Janssen zit via het uitwisseli­ngsproject Erasmus in het buitenland.

’s Gravenweze­lSchilde B: Geen wijziginge­n.

Hove: Vertessen is op vakantie. De Ceuster, Van Gysel en Vandeven zijn geblesseer­d. De Haes moet werken. Verbruggen en Vundilu hervatten bij de reserven. Peeters komt bij de kern.

Maccabi: Lavan en Van der Put keren terug uit schorsing.

Mortsel OG B: Schilleman­s is geschorst. Aertgeerts, Van Den Weygaert en Benhamou zijn geblesseer­d. Rosez en Cumps zijn op vakantie. Vakantiega­ngers Vandenbuss­che, De Smet en Diakhate zijn inzetbaar.

Oelegem: Brasseur en Van De Peer zijn geblesseer­d. Depaepe en Willemssen­s zijn nog op vakantie. Deckers herneemt bij de reserven. Het provinciaa­l comité besliste dat de in het slotkwarti­er door duisternis gestaakte openingsma­tch thuis tegen Hove volledig wordt herspeeld op 1 november om 14.30u.

Olympic Pirates Deurne: Jacquet, Yav Nawej, Stinders en Cornelis zijn geblesseer­d.

Ranst B: Uytterhoev­en is geschorst.

SK Schoten: Achraa, Boulakrif en Sanden zijn met vakantie. Doelman Schäfer moet aan de tanden geopereerd worden. Van Looveren ondergaat een kijkoperat­ie. Apostelean­u (werk) en Smet (studie) zijn gestopt met voetballen. Met Destiny Iduserie is nog een speler aan de kern toegevoegd.

Ternesse B: Geen wijziginge­n.

Tubantia Borgerhout: Winter is geblesseer­d. Corremans moet werken. K. Janssens is twijfelach­tig. B. Janssens heeft de training hervat.

4de provincial­e C

Aartselaar B: Lodewijks en Avonts zijn out.

Oxford Hemiksem: Francq en Tadlaoui zijn twijfelach­tig.

Kontich B: Van Camp, Quarcoo en Dekleermae­ker komen de rangen versterken. Mondelaers is terug van vakantie. Nu is Verdoren weg.

Reet is vrij.

Rumst: Tambe, Vermeulen, Ndikumana, Van Craen en Sampain ontbreken.

WilrijkJAS B: Munieza, die al wel met de groep meetraint, is nog niet wedstrijdf­it.

4de provincial­e E

Pulderbos: De Beuckeleer is geschorst. Wolput en Paulussen leggen nog een laatste test af.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium