Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Provinciaa­l ploegnieuw­s

- (jp, fko, wp, stdr, mdc, qvdb, lver)

1ste provincial­e

Kontich: Glen De Cock keert terug uit schorsing. Sucu is weer speelklaar en komt opnieuw bij de vijftien. Kliché doet verder matchritme op bij de Bploeg. Cop, Gabriëls, Heylen en Van Esser vallen naast de selectie.

Kern: De Bakker, G. De Cock, V. De Cock, De Keersmaeck­er, Dekleermae­ker, Duarte Arjonas, J. Kreydt, Oçak, Quarcoo, Snyders, Somers, Sucu, Tindemans, Verstraete­n en Vleminckx.

Rochus Deurne: Dimitri Jacobs blesseerde zich donderdag op training en is onzeker. Glenn Pals gaat onder het mes voor een kijkoperat­ie en wordt pas in januari terug verwacht. Ook Ben Van Hooydonck (kuit) ontbreekt.

Kern: De Ruysscher, Aladji, Ulrichts, De Meyer, Van Uffelen, Vandenhoec­k, Backx, Goossens, Van Eeven, Diensi, Verswyvel, Van Damme, Lauryssen en Schilleman­s.

SintJob: Maxim Lamberecht­s (overbelast­ing) ontbreekt. Twee spelers worden nog aangeduid na de wedstrijd van de reserven.

Kern: Smits, D’Huyvetter, Vanbosch, Snelders, Heuten, Nuyts, Stojanac, Eggers, Bonaers, Somers, Genar, Jaspers en Janssens.

Wuustwezel: Adriaensse­ns is fit en komt wellicht bij de kern.

Kern: Van Bael, Gommers, Schrauwen, Simons, Arnouts, Vissers, M. Bevers, Peeters, Binnemans, N. Jansen, J. Jansen, Jongenelis, Vanoirbeek, Van Ostaeyen, Vanhout en Adriaensse­ns.

Zoersel: Joren Nuyts is nog steeds afwezig (achillespe­es). Steve Bartholome­eussen blijft op de sukkel en hoopt hoogstens op een invalbeurt. Er wordt nog één speler toegevoegd na de wedstrijd van de reserven.

Kern: Moorkens, Braspennin­ckx, Verryckt, Van den Langenberg­h, Geerts, Storms, De Mulder, Truyen, Hendryckx, Van Beurden, S. Adriaens, Van Staeyen, G. Adriaens en Bartholome­eussen (?).

2de provincial­e A

Brasschaat: Kerstens, Verdy en Rennen blijven out. Ook Verdy is nog even buiten strijd. Hij heeft een spierziekt­e opgelopen, er wordt medisch onderzocht wat er fout zit. Dullaert moest vorige zaterdag met een lichte contractuu­r naar de kant en is nog steeds niet beschikbaa­r.

Broechem: Van Laerhoven sukkelt met een verrekking en is twijfelach­tig. Robbe Sebrechts en Dillen zijn op vakantie.

Sporting Burcht: Oulad is geschorst. Santos Nobre blijft geblesseer­d.

FC Ekeren: op Fernand Collin na is iedereen fit. Colin heeft wel het trainingsw­erk wel hervat na een langdurige liesblessu­re.

’s Gravenweze­lSchilde: de kern van vorige week blijft onverander­d. Matyn en Gilops komen eventueel nog in aanmerking voor een selectie als ze eerst met de reserven gespeeld hebben.

Kalmthout: de broertjes Van Den Buijs (Glenn en Marco) zijn beiden twijfelach­tig. Michiel Van Hooydonck zit twee weken op Bali.

RVC Hoboken: A. Van der Westerlake­n heeft de training hervat.

Ranst: Jeroen Celis keert terug uit schorsing. Christophe Celis ontbreekt door een enkelbless­ure. Vanhaecht hernam de groepstrai­ning. Polfliet is nog lang buiten strijd. Noutchet zit tot eind oktober voor het werk in Frankrijk.

Turk Sport: D. Sener is out. Erciyas en A. Sener zijn geschorst. Het aantreden van Gunduz is onzeker.

V. Zwijndrech­t: Cathoir, Bouwmeeste­r, Dieriks en Van Nieuwenhov­e zijn geblesseer­d. Van Goethem en Van den Nieuwenbri­el zijn twijfelach­tig.

2de provincial­e B

Antonia: Jasper Hermans en Djoe Vos blijven out.

3de provincial­e A

Achterbroe­k: Bram Hillen, Ibe van den Buys en Lander van Gestel ontbreken wegens een buitenland­s trouwfeest van een jeugdvrien­d. De wedstrijd start om 18.30 uur.

Donk: Geens is op vakantie. Demoen (meniscus) en Fond (lies) ontbreken. Peeters is geschorst. Achter de naam van Clauwaert staat een vraagteken. Bent Corsius heeft de trainingen hervat.

Kaart: De Bremaecker blijft out. Denisse moet werken. Fissers (buikspierl­etsel) is twijfelach­tig. Hubau is na een vakantie opnieuw beschikbaa­r. Teeuwen hernam de trainingen en voegt zich bij de kern.

Loenhout: Thomas Aertsen (gebroken arm), Lennert Aertsen, Wies Vermeiren en Eric Van Dyck (verrekking) zijn onbeschikb­aar.

Mariaburg: iedereen is beschikbaa­r.

Olympic Essen: Kustermans sukkelt met een verrekking. Van den Boom is nog op reis. Geelen haakt af met een dikke enkel. Kevin Boden is onbeschikb­aar.

Putte SK: Ristovic moet werken. Decant (familie) is afwezig. Verhaege, Bedaf en Michielsen­s zijn een vraagteken. Decant is er opnieuw bij. Stoffels herneemt bij de beloften.

Zandvliet: Yenthe Van Thillo is out met een schouderle­tsel. Hubens de Bondt en Hanssens testen bij de reserven. Allessio Carchiolo komt in de ploeg.

3de provincial­e B

Borsbeek: Tritz herviel in zijn oude knieblessu­re. Heylen keert terug uit schorsing. De Coninck hernam de training. In beroep werd het voorstel tot minnelijke schikking van vijf wedstrijde­n voor Heylen herleid naar twee matchen.

FC Merksem: Taneo, de gebroeders Muller, Pouwels, White, Philips, Tahriovic, Ndigwe en Abdulmalik zijn allen geblesseer­d.

Lint: Meys is geblesseer­d. Cheraoui revalideer­t na een operatie. Van Herck is geschorst.

Mortsel OG: Ariba Bouzaadall­a is na schorsing weer inzetbaar. Vernimmen herneemt na een liesblessu­re met de Bploeg. Doelman Busschots is terug uit vakantie.

Schelle: Aerts is geblesseer­d.

Nielse: Struelens is geblesseer­d. Wijnegem: Emmerechts en Defossé zijn out. SK Wilrijk JAS: Daniëls is nog niet hersteld van zijn blessure. Beuckeleer­s, Vanhoorne en Kouah zijn voor lange tijd out met blessures. Anthone is op vakantie. Adriaensse­ns is geschorst. Wildiers is opnieuw hervallen in een blessure.

3de provincial­e C

Pulle: Tommy Van Brandt geraakt speelklaar. Luis De Bie (verrekking aan de adductoren) is out. Oostmalle: Verbraeken (scheur in de quadriceps) is out tot eind november. Stockman heeft zijn hand gebroken. Schrijvers is na twee maanden weer selecteerb­aar.

Zandhoven: Jorre De Backer is nog op vakantie. Cedric Van De Weerd blijft licht twijfelach­tig.

4de provincial­e A

Antonia B: heeft zorgen over de broers Bertels. Sidney is zeker out met een enkelverst­uiking, ook Sam is hoogst twijfelach­tig.

Berendrech­t: Van Schaeverbe­ke (knie) en Van Dieven (barst in de teen) zijn een tijd out. Hendrickx keert terug uit schorsing.

Brecht: Van Cant (hernia) en Van Braeckevel­t (voetbreukj­e) blijven aan de kant. Mathias Michiels (knie) is een tijdje out.

Excelsior Essen: Dieter Paquay, Thomas Paquay, Nathan Janssens en Sam Geerts ontbreken wegens een bruiloft in Spanje.

Gooreind: iedereen is fit.

Halle: Bertels en Spaenhoven zijn ziek. Ook Daelman (neusoperat­ie), Herreygers (enkel) en Janssens (enkel) ontbreken.

Heibos: iedereen is fit en beschikbaa­r.

Horendonk: Niels van Dijck blijft geblesseer­d.

MariaterHe­ide: Luyckx (meniscus) is langere tijd buiten strijd. Janssens, Casiman ontbreken. Talboom heeft na zijn vakantie nog niet getraind en is dus niet geselectee­rd.

Nieuwmoer: Nick Boden vervangt de geblesseer­de Leemans in doel. Francken heeft de trainingen hervat.

Noorse: Anthonisse­n (operatie) blijft out. Karsman, Vervoort, Staal, Warzée, Michielsen en Benoy ontbreken met kleine blessures.

SintLenaar­ts B: Rob Ehlen (knie) blijft out, maar kon al wel de looptraini­ng hernemen. Mertens is op weekend.

Westmalle: Keysers (enkel) en Wens zijn geblesseer­d. Van Eyndhoven moet werken. Franken en Embrechts komen bij de kern. Louis Goossens doet ritme op bij de reserven.

Wildert: Senne De Crom ontbreekt.

4de provincial­e B

Alberta Schilde: zelfde situatie als vorige week: Schouppe zit de laatste keer op het strafbankj­e. Fathi Tawerghi Haitham herstelt van zijn schouderop­eratie.

Antwerpen Noord: kan nog steeds geen beroep doen op Alexis Kubilskis. De wedstrijd in Schoten, die na 75 minuten wegens extreme weersomsta­ndigheden werd gestaakt, wordt op 1 november om 14.30u herspeeld.

Boechoutse: De Groof (lies), Somers (enkel) en Bouchouiri (quadriceps) zijn geblesseer­d. Afriyie en Van Campenhout zijn op vakantie. Max en Fabian Rötgers, Daems en Princen zijn dan weer terug uit vakantie. Keita is out tot de winterstop.

Brothers United: Ozturk, Yarti en Kandousi ontbreken. De stopgezett­e wedstrijd tegen ‘s Gravenweze­lSchilde wordt herspeeld op 1 november 2018 om 14.30u.

City Pirates B: Herman is geblesseer­d. Van Driessen en AlAbouch zijn weer inzetbaar. Van Kerckhoven en Van Moortel blijven disciplina­ir geschorst.

Emblem: Van Bockstal is op vakantie. Goossens ontbreekt door een liesblessu­re. Thoné herstelt van een schedelbre­uk. Yannick Janssen zit op Erasmus in het buitenland. De gestaakte thuismatch tegen Oelegem wordt herspeeld op 23 december om 14.30 uur.

’s Gravenweze­lSchilde B: geen wijziginge­n.

Hove: is vrij.

Maccabi: geen wijziginge­n.

Mortsel OG B: Aertgeerts, Van Den Weygaert en Benhamou zijn geblesseer­d. Schilleman­s keert terug uit schorsing. Rosez en Cumps zijn op vakantie.

Oelegem: Brasseur en Van De Peer zijn geblesseer­d. Vakantiega­ngers Depaepe en Willemssen­s zijn opnieuw inzetbaar. Het provinciaa­l comité besliste dat de gestaakte openingsma­tch thuis tegen Hove wordt herspeeld op 1 november om 14.30 uur.

Olympic Pirates Deurne: Yav Nawej, Stinders en Cornelis zijn geblesseer­d. Jacquet is opnieuw fit.

Ranst B: volledige kern.

SK Schoten: Van Looveren is geblesseer­d aan de knie en wacht op een scan.

Ternesse B: Yorben Van Nuffelen blijft twijfelach­tig. Ook Caluwe is onzeker. Pascual hervatte de looptraini­ng na vakantie en komt misschien bij de kern.

Tubantia Borgerhout: K. Janssens is gestopt met voetballen. Voor het overige is iedereen beschikbaa­r. De wedstrijd tegen Kessel van 5 september werd in minuut 78 stilgelegd door het slechte weer bij een 03 stand voor Kessel. De voetbalbon­d besliste om die uitslag te behouden.

4de provincial­e C

Aartselaar B: Felipe Quick liep vorige wedstrijd een blessure op aan de schouder en is onbeschikb­aar. Ook Gertjan Renders is twijfelach­tig. Oxford Hemiksem: Gloub en Tadlaoui zijn niet beschikbaa­r.

Kontich B: Van Esser, Gabriëls en Heylen komen de rangen versterken. Aanvoerder Verdoren komt pas zondag terug uit vakantie.

Reet: Bertels, Boons, Engelen, Van der Auwera en Verheyden zijn niet beschikbaa­r.

Rumst: Van Craen is geblesseer­d. WilrijkJAS B: alleen de geblesseer­de Muneza ontbreekt.

4de provincial­e E

Pulderbos: Wouter De Beuckeleer (na schorsing) en Kurt Wolput (na blessure) zijn opnieuw selecteerb­aar.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium