Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je hebt een grote behoefte aan wat rust en tijd voor jezelf. Maak dus gebruik van het weekend en doe waar je zin in hebt. Single: wil je iemand “testen”? Dit is het goede moment.

STIER 21-4 T/M 20-5

Oké het was geen gemakkelij­ke week, maar dat is geen reden om nu te gaan somberen. Trek er op uit en probeer de zinnen te verzetten. Single, een avontuurtj­e hangt aan een zijden draadje.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6

Single, je hoeft niet te zoeken naar een gelijkgest­emde. Hij of zij vindt jou! Op het gebied van de liefde lijkt dit weekend alles op zijn plaats te vallen, ook voor de Tweelingen met een relatie.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De stijgende Maan is een voorbode van succes op het gebied van de liefde. Als je single en zoekend bent, dan kun je helemaal varen op het kompas van de intuïtie. Succes verzekerd!

leeuw 23-7 T/M 23-8

De stijgende Maan geeft je een bijzonder helder beeld van bepaalde situaties. Maak het niet ingewikkel­der dan het is. Single, je bent zwaar onder de indruk van iemand met een exotische charme.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je creatieve partner geeft vaart aan het weekend. Bovendien zijn er gunstige invloeden van de Maan die je inspiratie bezorgen. Single, vanavond ben je niet te stoppen in je drang tot versieren.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Single, het lijkt allemaal geweldig te gaan maar misschien is het toch tijd voor een “remake”. Een ander kapsel, andere kleren wellicht. Je hebt alle tijd om daar eens over na te denken.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Groen licht voor alle “gewone” activiteit­en. Maar pas op als er nieuwighed­en op het programma staan want de mensen in je omgeving blinken uit in vaagheid en dat kan tot allerlei misverstan­den leiden.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je weet iedereen om de vinger te winden. Je partner, familie en vrienden zijn onder de indruk van je charme, en jij hoeft alleen maar te genieten van het succes. Probeer discussies te vermijden.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je bent een beetje een zwartkijke­r en er van overtuigd dat het dit weekend niet veel bijzonders wordt. Je vergist je! Een onverwacht­e gebeurteni­s of vraag verandert het hele perspectie­f.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Als iets of iemand thuis voor “gedoe” zorgt, kan je gelukkig rekenen op Venus die je te hulp komt. Single, iemand in je omgeving is wel degelijk in de stemming voor een flirt, kijk eens wat beter om je heen!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Weet je nog dat jij en je partner letterlijk twee handen op een buik waren en dat jullie aan één woord genoeg hadden. Die eendracht kan dit weekend terugkomen, als je daar een beetje moeite voor doet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium