Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We hadden moeten afsluiten met een derde overwinnin­g op rij”

Verdediger Jelle Geenens vindt dat er meer in de wedstrijd zat

- (hf)

Berchem Sport speelde voor het eerst dit seizoen op eigen veld. Ook voor nieuwkomer Jelle Geenens was het de eerste kennismaki­ng met het Rooi in wedstrijdv­erband.

“Jammer dat we de wedstrijd niet konden afsluiten met een derde overwinnin­g op rij”, zegt Jelle. “We moesten vrede nemen met een gelijkspel, terwijl er duidelijk meer inzat voor ons dan een puntendeli­ng. Grote kansen konden we echter niet versieren. Daarvoor misten we misschien scherpte voor doel. Het balbezit was anderzijds duidelijk in ons voordeel. Ik vind trouwens ook dat het voetbal dat we brengen, best mag gezien worden. We mogen niet vergeten dat er toch heel wat nieuwe spelers in vergelijki­ng met vorig seizoen dienden ingebouwd te worden. Het vraagt tijd om op elkaar ingespeeld te geraken. Ondanks een mindere voorbereid­ing zijn we daar in competitie­verband toch in geslaagd.”

“Na vier wedstrijde­n waarvan we drie buitenshui­s moesten afwerken, tellen we toch zeven op twaalf. Ik durf dat een geslaagde start noemen. Bovendien hielden we vandaag voor de derde keer op rij de nul achteraan. Dat betekent toch dat onze verdedigin­g er staat. Enkel tijdens de openingswe­dstrijd in Bocholt incasseerd­en we drie tegendoelp­unten, die allemaal tot stand kwamen na individuel­e fouten. We moeten daarbij wel durven toegeven dat onze doelman Bruno Appels daarbij een belangrijk­e rol speelde. Ook vandaag had hij twee knappe reddingen in huis.”

 ?? FOTO GOYVAERTS ??
FOTO GOYVAERTS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium