Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ploeg van vorig jaar had dit Lommel met 3-0 geklopt”

Mo Messoudi al tijdens de rust gewisseld

- (kofr, hf)

Mo Messoudi, die in de eerste helft voor de openingen trachtte te zorgen, bleef na de rust - net als Gertjan De Mets - in de kleedkamer. “Met Alex Maes en Jorn Vancamp hoopte ik meer voetballen­d vermogen op het middenveld te krijgen”, verduideli­jkte Vreven zijn wissels. “Ik hoopte ook op meer loopacties, een betere bezetting op de linkerflan­k en meer dreiging voor doel. Ik vond de rol van Messoudi tijdens de eerste helft iets te los, maar er waren meerdere spelers die in aanmerking kwamen voor een vervanging.”

Messoudi zelf wil de wedstrijd liever zo snel mogelijk vergeten. “Ik weet echt niet wat de reden was voor die wissel. De coach heeft niets tegen mij gezegd, maar dat hoeft ook niet. Ik ben oud genoeg om mijn eigen wedstrijd te analyseren. Ik denk dat ik in die eerste helft het spel af en toe heb kunnen versnellen en goed tussen de lijnen heb proberen te lopen, zoals ik al mijn hele carrière doe. Maar blijkbaar was dat deze wedstrijd niet goed genoeg.” (grijnst)

Ook de routinier had duidelijk meer verwacht na de zege van vorige week tegen KV Mechelen. “Ik had gehoopt dat onze ploeg een vertrouwen­sboost had gekregen. Maar na de 0-1 van Lommel sloop de twijfel toch weer in de ploeg. Enkele spelers verstopten zich en zo kan je als collectief niet meer functioner­en. Met alle respect voor Lommel, maar deze nederlaag is voornameli­jk onze eigen schuld. Met de ploeg van vorig jaar hadden we dit Lommel met 3-0 terug naar Limburg gestuurd, daar ben ik honderd procent zeker van.”

Intussen is de eerste periode halfweg. Beerschot Wilrijk behaalde een teleurstel­lende 9 op 21. “Ik hoop dat er snel weer een kentering komt. Gelukkig is er woensdag al die bekermatch op Cercle Brugge.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium