Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een mooi begin van de week. Je lijkt meer zelfstandi­gheid te krijgen en hoeft niet meer telkens overal verantwoor­ding voor af te leggen. Blijf redelijk en gebruik de middelen die je aan boord hebt.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een dag die uitgesprok­en negatief is als het gaat om projecten voor de lange termijn. Concentree­r je dus op de lopende zaken, waar je trouwens een stuk gemakkelij­ker mee uit de voeten komt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Om iets te bemachtige­n wat je nodig hebt, zul je al je diplomatie­ke talenten moeten aanspreken. Toch is dit een goed moment om gevoelige onderwerpe­n aan te snijden. Goede argumenten heb je genoeg!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Ben je net lekker op toeren, komt er iets tussen en moet je snel ingrijpen. Dat lukt allemaal prima, maar je bewegingsv­rijheid wordt er wel kleiner door. Laat je fantasie maar eens werken!

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De stijgende Maan is gunstig en dat kan leiden tot mooie kansen. Het zal niet gemakkelij­k zijn om er controle over te houden, maar alles wijst erop dat er een mooi succes aankomt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Door je ervaring weet je precies wat er gaat komen en daarmee steek je je concurrent­en de loef af. Die tegenstand­ers hoeden zich er trouwens wel voor om je uit te dagen, want je kent geen genade!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Veel gesprekken en goede contacten. Je komt in de gelegenhei­d te vertellen over bepaalde klussen en krijgt warempel van verschille­nde kanten hulp aangeboden. Single, neem even pauze!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een belangrijk­e afspraak waar je je op had verheugd, lijkt te worden afgezegd. Je hebt de indruk dat je aan het lijntje wordt gehouden. Blijf kalm en probeer het te relativere­n.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Als je zomer nogal druk was, wordt de herfst waarschijn­lijk een stuk rustiger. Deze periode zal ook gunstiger zijn voor je profession­ele bezigheden, iets dat je vandaag misschien al merkt!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De Volle Maan kan ongunstig uitwerken op je omgeving, en misschien krijg je te maken met een heel vervelende concurrent. Geef je ogen de kost en onthoud dat die intrigante­n geen enkel talent hebben!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Als je van iemand een gunst nodig hebt, dan is dit een goede dag om het te vragen. Single, misschien is het weekend uitgelopen op een teleurstel­ling. Kom even op adem bij familie of vrienden.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Als het woordje “te” ergens voor staat, dan doe je het niet goed. Pas op dat je de dingen niet overdrijft. Je bent misschien onnodig agressief en kort aangebonde­n, ook tegen goede collega’s.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium