Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Dromen van de vijfde plaats”

Dennis Boeren heeft het naar zijn zin bij Nieuwmoer

- (mdc)

Met drie zeges uit vier matchen is Nieuwmoer schitteren­d aan de competitie begonnen, al was de kalenderma­ker hen ook goedgezind. Dennis Boeren bekijkt de situatie dan ook heel nuchter. “Met Noorse, Gooreind en Sint-Lenaarts speelden we niet tegen de topploegen uit de reeks”, weet Boeren.

“We zullen dus pas over enkele weken kunnen bekijken hoever we met deze ploeg werkelijk staan”, zegt de 24-jarige Boeren. “De negen punten die we hebben en de elf gemaakte goals geven ons wel vertrouwen voor de wedstrijd van zondag op Westmalle. Het zou mooi zijn om de drie punten te pakken.”

Boeren is aan zijn tweede seizoen bij Nieuwmoer bezig, nadat hij zijn opleiding bij Sint-Lenaarts genoot.

“Ik koos bewust voor Nieuwmoer en voel me hier uitstekend. Naast het veld is alles prima geregeld, de trainingen zijn goed en de sfeer is prima. Als flankverde­diger kan ik regelmatig mijn snelheid tonen en mee in de aanval trekken. Ik heb dus niet te klagen.”

Op de vraag of dit Nieuwmoer ambitie mag hebben, is Boeren duidelijk. “De nieuwkomer­s zijn stuk voor stuk versterkin­gen. De kwaliteit om er een goed seizoen van te maken, is aanwezig en ook met de mentalitei­t van de spelersgro­ep zit het goed. We hopen zeker op de linkerkolo­m, maar we dromen er stiekem van om het tot in de top vijf te schoppen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium