Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Tevreden over de huidige gang van zaken”

Senja Colakovic trekt met Sporting Burcht zonder druk naar Ranst

- (jp)

Zeven seizoenen lang speelde Senja Colakovic voor RVC Hoboken, met tussendoor nog een passage bij Kaart. Dit seizoen maakt de aanvaller het mooie weer bij Sporting Burcht, dat een uitstekend­e start nam.

Na de zege van afgelopen weekend tegen Willebroek­se (3-2) staat Sporting Burcht op de vierde plaats met één puntje achterstan­d op Ranst, het nummer drie in het klassement en zondag de tegenstrev­er. “Ik heb Ranst altijd al een moeilijk te bekampen elftal gevonden, zeker als ze thuis spelen. Met de zeven op twaalf die we behaalden, kunnen we zonder veel druk de verplaatsi­ng maken en hoeft het niet meteen een drama te zijn als we daar zouden verliezen. Al gaan we natuurlijk naar daar om iets te rapen”, vertelt Colakovic, die tevreden is over de huidige gang van zaken bij Burcht. “We wisten dat we in september tegen op papier haalbare kaarten zouden spelen. Dat zorgde voor de nodige druk, maar daar zijn we goed mee omgegaan. We hebben onze start niet gemist. Jammer dat we die wedstrijd tegen Kalmthout verloren. Daar kwamen we door omstandigh­eden met tien te staan. Het zorgde er wel voor dat we zondag tegen Willebroek­se moesten winnen. Dat gebeurde gelukkig. Bovendien deden we dat met goed voetbal”, aldus Colakovic, die uitkijkt naar de confrontat­ie met zijn exclub RVC Hoboken die half oktober op het programma staat.

“Ik ben met een wrang gevoel bij Hoboken vertrokken.”

“Eerlijk gezegd ben ik toch met een wrang gevoel bij Hoboken vertrokken. Er is iets gebroken bij mij toen ik vorig seizoen geen kans meer kreeg nadat ik lang moest revalidere­n na een zware blessure. Ik heb zeven seizoenen bij Hoboken gespeeld, scoorde er meer dan honderd doelpunten en heb meegewerkt aan de opgang naar tweede provincial­e. Dan is het zuur dat ik op deze manier moest vertrekken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium