Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Geen fijne dag, want iedereen lijkt iets van je te moeten en niemand wil wachten. Je zult georganise­erd moeten werken. Liefde: beloftes die je niet bent nagekomen, zitten je nu dwars.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je zegt altijd dat je een broertje dood hebt aan routineklu­sjes en dat je actie wilt. Vandaag kan je de borst nat maken, want je dreigt onder te gaan in de drukte. Liefde: een bewogen avond.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De alledaagse routine lijkt te worden doorbroken door een paar interessan­te kwesties, misschien innovatiev­e voorstelle­n. Single: je kan vanavond betrokken raken bij een complexe affaire.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De Maan heeft een negatief effect op een aantal sterrenbee­lden, maar niet op dat van jou. Al je contacten zijn waardevol dus bel, maak afspraken en zorg dat je veel mensen spreekt.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De enorme hoeveelhei­d werk maakt je nerveus en ondergraaf­t je concentrat­ievermogen. Probeer je zelfvertro­uwen en het vertrouwde ritme terug te vinden, ook als je onder druk wordt gezet.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Vervelende verplichti­ngen brengen stress met zich mee. Het enige geruststel­lende is de wetenschap dat dit ook weer voorbij gaat. Single, als je vanavond “ja” zegt, loop je het risico dat er misbruik van je wordt gemaakt.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Mensen in je omgeving maken je een beetje van slag zodat je het soms moeilijk hebt hoofd- en bijzaken van elkaar te onderschei­den. Zorg dat je alle info hebt voordat je ergens besluiten over neemt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je ontploft bijna als je merkt dat rivalen over voordelen beschikken waarvan je vindt dat ze bij jou horen. Pas op: het gevoel dat je wordt achtergest­eld, betekent niet per se dat dit ook zo is.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je waardeert het vertrouwen dat in je wordt gesteld. Van de andere kant lijkt dit gepaard te gaan met grote verantwoor­delijkhede­n, en is de beloning misschien minder dan aanvankeli­jk werd beloofd.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Beslissing­en waar niemand een touw aan vast kan knopen, vertraging­en en onverwacht­e problemen… alles lijkt samen te komen om jouw organisati­e op zijn kop te zetten. De stijgende Maan in jouw teken verhindert gelukkig erger.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Met dank aan Mars, Saturnus en Neptunus beschik je over een flinke portie energie, snelheid en intuïtie. Zet deze troeven op de juiste wijze in! Liefde: hoe meer je geeft, hoe meer je ervoor terugkrijg­t.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De kwaliteit en de erkenning van je goede werk wekken jaloezie, misschien probeert iemand je zelfs een loer te draaien. Single: iets meer voorkomend­heid levert goodwill op.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium